Dodaj do ulubionych

Pytanie do posiadaczek BJCM GT

06.09.13, 22:22
mam wózek od kwietnia - zauważyłam, że przeciera mi się tapicerka od spodu pod siedziskiem przy tych czerwonych taśmach. Tam są wewnątrz usztywnienia siedziska i na ich rogach materiał zewnętrzny przetarł się. Macie tak? Czy myślicie że reklamacja będzie uznana i naprawią mi tapicerkę w ramach gwarancji?
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Pytanie do posiadaczek BJCM GT 06.09.13, 22:44
      absolutnie nic mi się nie przecierało, wózek zakupiłam w kwietniu.Teraz jeździ nim inna forumka, ale nie wydaje mi się by jej się coś poprzecierało już.
      A czy wózek składasz, przechowujesz złożony?Wozisz?Może podczas wozenia w bagażniku czy trzymania w stanie złozonym się przeciera jakoś? Chociaż jak to od spodu, to po złozeniu jest w srodku, nie powinno niby.
      • magda79pn Re: Pytanie do posiadaczek BJCM GT 06.09.13, 23:14
        a te taśmy czerwone zapinasz?
        bo ja nie zapinam, więc nawet pod spód nie patrzyłam...
        • gekontoke Re: Pytanie do posiadaczek BJCM GT 07.09.13, 00:32
          nie zapinam - własnie ja tez nie patrzyłam, mąż zauważył te przetarcia - one powstały według mnie podczas jazdy - jutro postaram sie zrobić zdjęcia i wkleić.
          • zona.102 Re: Pytanie do posiadaczek BJCM GT 08.09.13, 00:59
            U mnie tez dziura... przeciera sie od tego wkladu usztywniajacego
            • magda79pn Re: Pytanie do posiadaczek BJCM GT 08.09.13, 07:45
              a macie ten wkład usztywniający od spodu prosty czy powyginany?
              bo ja patrzyłam czy mam dziury (nie mam) i zauważyłam że ten wkład mam cały powyginany, jakby od składania, od ciągnięcia za rączkę do składania
              • martuska1982 Re: Pytanie do posiadaczek BJCM GT 08.09.13, 12:03
                U mnie był taki wygiętyjakby złamany, własnie od składania, bo czasem usztywnienie siedziska haczyło się z usztywnieniem plecków.
    • karioka1985 Re: Pytanie do posiadaczek BJCM GT 08.09.13, 14:42
      Aż zeszłam do garażu i sprawdziłam (swoją drogą wczoraj wozek przechodził "prace konserwatorskie", ale zawsze mogłam coś przeoczyć). Materiał nie jest poprzecierany, a wózek użytkuję intensywnie. Kilkugodzinne spacery, intensywne 4 dni w zakopanem, wozenie w bagażniku, w żłobku stoi złożony i oparty o ścianę. Ale u mnie tak jak u Magdy usztywnienie jest takie powyginane (pewnie od codziennego składania i rozkładania).
      • zona.102 Re: Pytanie do posiadaczek BJCM GT 08.09.13, 23:13
        Moj wozek jest codziennie skladany i to po 2-3 razy. Usztywnienie powyginane ale tak powinno byc bo ono jest przeciez tak nacinane aby sie wyginalo przy skladaniu.
        Mnie to nie razi, nie chce mi sie juz reklamowac bo nie mam cierpliwosci do tego grata smile Kocham ten wozek ale nienawidze za jakość smile
        • gekontoke dzięki za odzew 09.09.13, 11:20
          moje siedzisko (to usztywnienie wewnątrz) złamane na pół i dwa przetarcia na rogach sad no własnie jak wyżej napisano - świetny projekt ale kiepskie wykonanie - blokada przedniego koła zadziałała raz - w sklepie wink, raz popsuł mi się hamulec na wakacjach - ale jakoś pokręciłam i jest ok, no i ta tapicerka - x-lander miał nie do zdarcia. Z XA się naszarpałam ale jakościowo chyba był lepszy...Szkoda, bo jeździ się BJ świetnie i składa fajnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka