Dodaj do ulubionych

Zwariowałam :P

16.09.13, 17:11
Właśnie sprzedałam Urbana, a kupiłam swifta tongue_out
Wiem chyba mnie porypało, ale stwierdziłam, że moja i tak niewózkowa córka raczej jakieś dużej różnicy przez 5 minut dziennie nie dostrzeże tongue_out
Zobaczymy jak dojdzie swift czy na jakiś m-c, dwa starczy tongue_out No i jeszcze mam bee+wink
A na zimę może coś innego mi się spodobawink
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Zwariowałam :P 16.09.13, 18:24
      hehehe, mówię pas. wink big_grin

tym razem nie podążę za tobą. tongue_out
    • eve_81 Re: Zwariowałam :P 16.09.13, 18:30
      pomilak - ja też zwariowałam tongue_out
      • agusia041 Re: Zwariowałam :P 16.09.13, 18:35
        który to już raz z kolei? winkbig_grin A Twoja mała to się w ogóle zmieści do tego swifta?
    • calineczka793 Potwierdzam ZWAROWAŁAŚ;-) 16.09.13, 18:45
      Ehhh Ewa poszłaś po bandzie z tą zamianąsmile Chociaż wg mne Swift nie powinien Cię rozczarować, jednak Urbanem jeździ mi się z moim niespełna dwulatkiem o wieleee lepiej;wink
      • pomilak1 Re: Potwierdzam ZWAROWAŁAŚ;-) 16.09.13, 21:15
        No teraz to już nie mam odwrotutongue_out
        Urban sprzedany, a swift zapłaconytongue_out
        Ale za nim wystawiłam urbana to tak dumałam i dumałam i stwierdziłam, że moja mała i tak jest mało wózkowa, więc jak teraz nie potestuje jeszcze kilku modeli to już zostanę z tym co mam tongue_out
        Swiftem mam zamiar jeździć do zimy naprzemiennie z bee+, a na zimę jak młoda się nie zmieści to chciałabym elita lub BI smile
        Urban był moim ideałem, ale znudził mi się już powolitongue_out Gdybyś napisała wczoraj o tej dostawie tych budek to bym go nie sprzedała tongue_out
        Sama jestem ciekawa czy się młoda zmieści, ale na mojej liście jest jeszcze fusion w razie gdyby siedzisko było mega malutkie wink
        • martuska1982 Re: Potwierdzam ZWAROWAŁAŚ;-) 16.09.13, 21:36
          Pomilak, bo ty o ile dobrze kojarzę na razie przynajmniej zamykasz fabrykę? wink
          Tak?
          W takim razie wcale nie zwariowałaś, wypróbuj ile tylko wlezie póki możesz.
          Ja z kolei już się rozglądam za wózkami dla córki (zaplanowałam córkę ofkors, prosze mnie nie wyprowadzać z chmury marzeń tongue_out ).
          • pomilak1 Re: Potwierdzam ZWAROWAŁAŚ;-) 16.09.13, 22:23
            Martuska ja definitywnie zamykam fabrykę tongue_out Moja dwójeczka i 25 w pracy mi wystarczy tongue_out big_grin

Jak mój M wczoraj się dowiedział, że sprzedaję urbana to przewrócił oczami tongue_out zaczęłam więc mu tłumaczyć moją teorię o końcówce wózkowania. Mój M uśmiechnął się pod nosem i mówi, mam rozwiązanie- musimy sobie jeszcze jedno dziecko zrobić tongue_out big_grinbig_grin ale popukałam się w czoło tongue_out mam za małe mieszkanie i tylko to mnie wstrzymuje przed 3 dzieckiemtongue_out Myślę że jakbym miała ze 4 pokoje to już byśmy się starali big_grin Ale jest jak jest, więc u mnie stop tongue_out big_grin
            • martuska1982 Re: Potwierdzam ZWAROWAŁAŚ;-) 16.09.13, 22:26
              mieszkanie nie trumna, zawsze można zmienić. wink
              Ja się własnie rozglądam za większym, czekam na wizytę u endokrynologa (zaniedbałam moją niedoczynnośc, mea culpa) i jak wyjdę ze wszystkim na prostą to chyba ruszę z linia produkcyjną.Licze, że prototyp sztuk jeden wystarczy, najlepiej w kolorze róż i fuksja. tongue_out
              • eve_81 Re: Potwierdzam ZWAROWAŁAŚ;-) 17.09.13, 12:23
                pomilak - to i tak masz lepiej, ze Twój mąż o tym mówi. u nas jest odwrotnie. Ja bym chciała on juz nie. smile
                • pomilak1 Re: Potwierdzam ZWAROWAŁAŚ;-) 17.09.13, 18:35
                  Martuśka no niby nie problem, ale obecne mieszkanie jest w sumie częścią pracy mojego Mwink Mamy duży dom za miastem, ale ja typowy mieszczuch i nie zamierzam się tam wyprowadzać tongue_out
    • mariolaer Re: Zwariowałam :P 16.09.13, 18:53
      Szczęśliwą "ofiarą" zwariowania pomilak jestem ja smile.
      A już myślałam,że żadna nie sprzeda mi swojego urbana smile.
      Znowu mnie czeka miłe oczekiwanie na kuriera.
      • koala0405 Re: Zwariowałam :P 16.09.13, 18:57
        zazdroszczę...oczekiwania.
        Mnie kusi nowy Urban tzn. posprzedawać wszystko i go kupić.
      • martuska1982 Re: Zwariowałam :P 16.09.13, 19:05
        najgorsze jest to, ze od tego uczucia oczekiwania można sie uzależnić. wink
        • mama1dawidka Re: Zwariowałam :P 16.09.13, 19:46
          Hehe wariatka
          (Jak 80% uczestniczek tego forum)
          • linkap_wawa Re: Zwariowałam :P 17.09.13, 09:00
            to ja jeszcze tylko doloze do uzaleznien ten moment kiedy klikasz "kup teraz" smile (wymienne na "licytuj" wymienne na ostateczne kupuje w korespondencji mailowejsmile
            • mariolaer Re: Zwariowałam :P 17.09.13, 15:39
              Tak, można się od tego uzależnić smile. U mnie jutro wielki dzień, Urbanek przyjedzie.
              Mąż mnie namawia na czwarte dziecko, na razie jestem twarda i nieugięta, ale....Jak pomyślę sobie ilu to wózków nie zdążę wypróbować przy najmłodszym synku, no i że może kolejne mogły by być w kolorze pinkie to boję się, że skapituluję i co wtedy wink?
              • eve_81 Re: Zwariowałam :P 17.09.13, 17:50
                Skąd Wy takich meżów bierzecie?? Mój o trzecim nie chce słyszeć. U mnie też wielkie oczekiwanie na scootera smile
                • martuska1982 Re: Zwariowałam :P 17.09.13, 18:23
                  mój na razie o drugim nawet nie chce słyszeć, choć zakłada kiedyś tam drugie dziecko, ale o trzecim nie ma nawet mowy. tongue_out
      • kkitka Re: Zwariowałam :P 16.09.13, 20:49
        He, he ja też jestem szczęśliwą ofiarą bo znalazłam klienta na swifta smile Ja uwielbiam w swifcie jego malutkie kółeczka, rozczulają mnie prawie w porównaniu z urbanem.
        I też byłam bliska obłędu bo miałam przez chwilę plan posprzedawać wszystko, kupić BI i jakąś parasolkę wink no ale chyba dam spokój..
    • koala0405 Re: Zwariowałam :P 16.09.13, 18:54
      Myślę, że będziesz zadowolona. Swift jest bardziej zgrabny i poręczny. Daj znać jak dostaniesz i oczywiście czekam na relacje z fotkami.
    • pagaa Re: Zwariowałam :P 17.09.13, 11:50
      heh, ładniesmile moja córa by mnie za to zabiła chyba, ona kocha swojego urbana, w inny wózek nie chce wejść nawet, a w ten to się wgramoli i mama tam i już spacerwink
      • pomilak1 Re: Zwariowałam :P 17.09.13, 18:38
        pagaa ale moja córka jak widzi jakikolwiek wózek to ucieka i krzyczy "nieeee" tongue_outtongue_outtongue_out Jak miała 1,5 roku dosiadła Puky i wózek przestał istnieć dla niej tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka