Dodaj do ulubionych

potrzebny kurier na wózek

30.09.13, 21:27
i to duży, bo bliźnaczy, wyszły mi dwie paczki, niestandardowe.. no i opłaty też kosmiczne
jak to wysłać?? coś od gabarytów polecicie?
Obserwuj wątek
    • gosia_mrufka Re: potrzebny kurier na wózek 30.09.13, 21:40
      Przy dużych wymiarach paczki najtaniej mi wychodził K-EX.
      • roga.laa Re: potrzebny kurier na wózek 30.09.13, 21:50
        a jak nadać przesyłkę spakowaną w dwa kartony? tzn karton + inne opakowanie foliowe. dwie przesyłki zamówić ??
        • flower_v Re: potrzebny kurier na wózek 30.09.13, 21:58
          podwójny wozek sklep mi przyslal w 3 kartonach, byly sklejone tasma zeby sie trzymały razem i calos juz jako jeden zafoliowana.
          • magda79pn Re: potrzebny kurier na wózek 01.10.13, 08:10
            wysyłałam opony spakowane jako 2x 2szt, zamówiłam kuriera do dwóch paczek, a list przewozowy nazywał się wtedy "1 z 2" oraz "2 z 2" smile
    • afroddytta Re: potrzebny kurier na wózek 01.10.13, 12:47
      Ja zamawiam tu boxpoint.pl/, realizuje K-ex, mają b. tanio, wózki wysyłałam po 14 zł. Nie wiem jak Ci wyceni, ale tam jest opcja z ilu paczek się składa przesyłka, więc zobacz ile wyjdzie, albo tak jak Magda radzi doklej drugą paczkę do pierwszej -jak się da, aby rozmiary (czyli chyba te 1,4 m) nie było przekroczone.
      • roga.laa Re: potrzebny kurier na wózek 01.10.13, 14:46
        zamówiłam na, wysyłąj taniej - ogólnie nadaję jako dwie paczki, bo niechcę się ukłucać potem z kurierem ...
        dość sporo, ale nie najgorzej duża paka 56zł i mniejsza 20. k-es realizuje.
        pierwszy i ostatni raz wysyłam taką kolumbrynę, co się namęczyłąm z pakowaniem to moje uncertain
        a paczkers mnie zbył.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka