Dodaj do ulubionych

Co się stało Maclarenem???

31.10.13, 13:40
Byłam dzisiaj oglądać questa, i... porażka totalna! czy oni ten wózek jakoś zmienili?? ja pamiętam 6 lat temu, można było go dmuchnięciem podbić, po chodnikach płynął, po śniegu brnął, dziś wsadziłam roczną córkę, i matkoboska! połozyc sie prawie musiałam, żeby go podbić. Czy coś w nim zmienili?? czy ja już jakaś niewózkowa się zrobiłam??
Potrzebuję coś na wzór questa, małe, lekkie, do samochodu, więc co?
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: Co się stało Maclarenem??? 31.10.13, 14:31
      m&p tour wink szczerze polecam wink jak nowego questa skiepścili, to tour jest dla mnie troche jak starsze questy,latwo sie podbijal,moze jezdzil ciutke gorzej.
    • linkap_wawa Re: Co się stało Maclarenem??? 31.10.13, 15:05
      a to pinik chyba o tym ostatnio pisala, ze w nowych modelach nieco zmienili stelaz i ze wlasnie duzo ciezej sie podbija i prowadzi od tych starszych - jak nie nowy to moze w takim razie uzywanego kupsmile
      • kedro-dasos Re: Co się stało Maclarenem??? 31.10.13, 15:19
        mamas papas tour jeśli nie jesteś wysoka, bo nie ma regulowanych rączek- tzn ja mam 172 i jest ok, ale mąż 196 nie narzeka, ale śmiesznie wygląda. jest lekka, ma wysokie oparcie, regulowany podnóżek, podbija sie super( dla mnie lżej niż np.GT)
        • magda79pn Re: Co się stało Maclarenem??? 31.10.13, 15:52
          albo tour, albo używany quest

w queście zmienili stelaż, bo oparcie rozkłada się teraz na płasko, zrobił się przez to cięższy, no i gorzej się podbija, żeby się nie przewrócił ze śpiącym dzieckiem.
          • kkitka Re: Co się stało Maclarenem??? 31.10.13, 17:33
            Zmienili stelaż i przez to nie jest wywrotny jak poprzednie modele smile wiec coś kosztem czegoś
            • martuska1982 Re: Co się stało Maclarenem??? 31.10.13, 18:25
              mnie sie ten stary tragicznie podbija to nowego nawet nie chwytam. tongue_out
    • pinik Re: Co się stało Maclarenem??? 02.11.13, 00:06
      Coronella, to samo przezylam kupujac questa z 2013. Ale zdajsie w 2012 oparcie kladlo sie tez juz na plasko, za to jeszcze nie bylo tego wygiecia stelaza nad tylnimi kolkami. I tak sobie mysle, ze to chyba byly najfajniejsze modele. Dla mnie stary model vs. 2013 to niebo, a ziemia w podbijaniu. Wymarzonego Questa denim 2013 po jednym spacerze metrem do galerii sprzedalam...

Mnie z parasolek skladanych na male bardziej przypasowal Peg Perego Si i Jane nanuq (tego musze chyba sprzedac, bo mam za duzo wozkow, w tym parasolek, choc uwazam, ze to naprawde udany model; moze chcesz??? smile

Nanuq jest b. krotki po zlozeniu, rozklada sie na plasko, ma regulowane raczki, palak i cicho jezdzi....
      • coronella Re: Co się stało Maclarenem??? 02.11.13, 05:37
        napisz za ile smile) zaraz go pooglądam
        • magda79pn Re: Co się stało Maclarenem??? 02.11.13, 07:50
          ja mam jane unique i potwierdzam, że jedzie bardzo cichutko smile
          • magda79pn Re: Co się stało Maclarenem??? 02.11.13, 07:51
            a widziałyście, że techno xt 2013 też ma stelaż wygięty przy kołach?
            ostatnio to zauważyłam...
            • pinik Re: Co się stało Maclarenem??? 02.11.13, 08:15
              Wiem. Xlr tez.dlatego mimo lepszej budki bym go juz nie kupila z kolekcji 2013. Bardzo spaprali ta konstrukcje wg. mnie.
              • pomilak1 Pinik:) 02.11.13, 10:18
                napisz mi na maila ile chcesz za tego nanuq smile (pomilak1@gazeta.pl)
                zapp mi się podoba, ale kurcze za głośno jedzie uncertain
                • martuska1982 Re: Pinik:) 02.11.13, 15:12
                  wiedziałam! Normalnie wiedziałam, że kto jak kto ale ty nie zdzierżysz tego łoskotu. tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka