kar-ula 21.11.13, 22:43 Dziewczyny, tak na szybko - pomóżcie wybrać: organizer Babymel czy torbę/organizer Storsak - moze ktoś miał tę drugą? torbydlamam.pl/product-pol-7555-Organizer-Torba-dla-mamy-Storksak-SOS-Black.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kar-ula Re: Babymel czy Storsak 21.11.13, 22:48 Storksak oczywiscie Klawiatura coraz bardziej mi rzęzi. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Babymel czy Storsak 21.11.13, 22:51 Ja mam Babymela więc dla odmiany wzięłabym tą Storksak - fajna jest taka zgrabna się wydaje i cena podobna. Odpowiedz Link
anmaszy Re: Babymel czy Storsak 21.11.13, 23:01 ja babymela wzięłam, storksak dłuższy i mógłby wkurzająco dyndać na BI Odpowiedz Link
kar-ula Re: Babymel czy Storsak 22.11.13, 20:54 Tylko że według opisu ten Storksak jest tylko 3 cm dłuższy niż Babymel-to może nie będzie wisiał za nisko? Napiszcie proszę, bo zamówiłam Babymel, ale jeszcze nie wpłaciłam i nie wiem, który brać. Odpowiedz Link
flower_v Re: Babymel czy Storsak 22.11.13, 21:46 babymel zgrabniejszy jak dla mnie. on jest szerszy od tego storksaka, bedzie ladniej na wozku sie prezentowal. ja mam organizer babymela. storksaka mam torbe. Odpowiedz Link
kar-ula Re: Babymel czy Storsak 22.11.13, 22:00 Ja się waham ze względu na to, że często pakuję wózek do auta i wtedy trzeba ściągnąć torby itd, no i zabrać do środka. Obawiam się, ze Babymel niewygodny jest w takim użytkowaniu, nie ma uszu. No i jeszcze Storksak ma w środku kieszenie - jakoś nie umiem się posługiwać torbami jednokomorowymi. Zastanawiam się tylko, czy ten Nylon na Storksaku jest trwały i elegancki czy taki raczej tandetny. Odpowiedz Link
grudniowa.mama Re: Babymel czy Storsak 23.11.13, 21:43 Jak dla mnie Babymel zresztą sama zamowilam go do BI.Storksak to dla mnie jednak bardziej torba a ja chciałam organizer tym razem bo moja torba mi się juz znudzila Odpowiedz Link