ziena77 13.08.08, 12:45 Od jakiegos czasu moja Blanka drapie sciane w sypialni. Teraz nie wiem czy to dla zabawy czy moze brakowac jej wapna. Wasze dzieciaki tez tak robia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva24c Re: Sciana 13.08.08, 12:55 Pierwszy raz o czymś takim słyszę. Mój synek tego nie robi. A może jednak dla zabawy drapie - może struktura ściany jej się podoba? Ale tylko w jednym pokoju? Może drapie bo kojarzy to miejsce ze spaniem - chętnie chodzi spać? Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka Re: Sciana 13.08.08, 17:06 moja zaczela drapac 1 sciane odkad nabyla umiejetnosc stania przy scianie. Do drapania upodobala sobie sciane w jednym pokoju-sciane przylegajaca do lozka. Odkad jest na wsi (okres wakacyjny) nie robi tego, bo ma inna sciane. Moze chodzi o kolor? U nas kolor drapany to bananowy. Bialych nie drapala. Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: Sciana 14.08.08, 22:28 Blanka drapie sciane koloru bialego. Ale drapie tylko w jednym pokoju-w sypialni-zaraz przy lozku. Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: Sciana 14.08.08, 22:30 Co do spania to na noc chodzi chetnie spac ale w dzien sie bardzo buntuje. Dlaczego skojarzylyscie to ze spaniem? Nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś