Dodaj do ulubionych

Czy kupić wózek przez internet!?

29.11.13, 15:05
Bardzo proszę doświadczonych "kupców wózków" o radę smile

Zdecydowałam się na zakup wózka ale teraz co wybrać czy sklep internetowy czy stacjonarny. Jestem z Wrocławia i chcę kupić BJCM GT.

W stacjonarnych (Askot, 3 kiwi) ceny wyższe. W internetowych (np. leo.sklep.pl; mulan.pl; krolestwodzieci.pl) oszczędzając ok. 200 pln otrzymuję jeszcze np. pałąk (wart ok 100).
A może udałoby się negocjować cenę w stacjonarnym smile

Dochodzi jeszcze kwestia serwisu, czy wygodniej takie sprawy załatwiać w sklepie stacjonarnym.

I dlaczego w niektórych sklepach internetowych jest napisane: gwarancja 12 miesięcy, a w innych 24 miesiące..uncertain dotyczy to oczywiście tego samego wózka.

Często kupuję przez internet ale w tym przypadku jakoś się waham uncertain, a może przesadzam?
Głównie chodzi mi o serwis...naczytałam się o możliwościach awarii różnych elementów wózka i mam wrażenie, że sklep stacjonarny kontaktując się z dystrybutorem lepiej to załatwi.
Obserwuj wątek
    • sztucznamrowka Re: Czy kupić wózek przez internet!? 29.11.13, 17:22
      Ja wózki kupuję tylko przez internet - są lepsze ceny, gratisy, rabaty i dostępność.
      Oczywiście zawsze wybieram opcję za pobraniem. A co do serwisu, to sklepy internetowe zamawiają do Ciebie kuriera po wózek. Ja nie miałam żadnych problemów...
      A z gwarancją rzeczywiście jest różnie - to zależy od sklepu.
    • atwar1 Re: Czy kupić wózek przez internet!? 29.11.13, 17:47
      Ja Gt kupowałam w leosklep- bez problemów. Z serwisem na szczęście jeszcze nic wspólnego nie miałam więc nie wiem
    • nicolcia9 Re: Czy kupić wózek przez internet!? 29.11.13, 17:54
      Ja swojego GT kupowałam w sklepie internetowym krolestwodzieci.pl korzystałam z serwisu (bezpośrednio nie poprzez sklep) i nie było najmniejszego problemu najważniejsze to paragon i karta gwarancyjna!
      --
      https://www.suwaczki.com/tickers/bhywqtkfyp5cakxf.png
      • koala0405 Re: Czy kupić wózek przez internet!? 29.11.13, 17:59
        Ja też na wiosnę będę kupowała Baby joggera bo chciałabym wypróbować. Królestwo dzieci ma blisko mnie magazyn i pójdę tam obejrzeć i może da się coś ponegocjować.
        Kupowałam w Askocie we Wrocławiu Peg perego pliko mini ale jak miałam problem z budką to i tak załatwiałam wymianę bez pośrednictwa sklepu - bezpośrednio u przedstawiciela.
    • wrzesniowa_panna Re: Czy kupić wózek przez internet!? 29.11.13, 20:45
      W Askocie na zakrzowskiej kupiłam GT i można wytargowac okolo 10% bez problemu ale to bylo w lutym. 5% jest na karte stałego klienta.
      W 3kiwi kupiłam Nune ponad rok temu i cenę dostałam nizsza niz w necie smile
      Trzeba rozmawiać ze sprzedawcami. W 3kiwi szef daje rabaty smile
      • flower_v Re: Czy kupić wózek przez internet!? 29.11.13, 21:51
        w krolestwiedzieci kiedys kupowalam bj (ale nie gt) i dostalam 20% rabatu, 2 gratisy bj i free kuriera. napisalam do nich maila i negocjowalam. ja ich polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka