agusia041 03.01.14, 13:51 Że też nie wpadłam na to wcześniej jak miałam gondolowe dziecko Zawsze marzył mi się winter kit, ale jakoś ze stokke nie było mi po drodze. A wystarczyło jedynie doczepić futerko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika_kas Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 14:48 wow ale francja elegancja a gdzież to takie luksusowe modele można spotkać? Odpowiedz Link
agusia041 Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 15:36 to pomysły naszych sąsiadek zza Buga Nawet nie wiedziałam jak bardzo popularne są w Rosji nasze rodzime produkcje jak tako, jedo czy roan Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 15:41 mi sie te futerka kojarza z takimi kolnierzami z lisa - jeszcze tylko mordki i lapek brakuje - bylby winter kit i maskotka w jednym Odpowiedz Link
monika_kas Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 15:50 linkap_wawa napisała: > mi sie te futerka kojarza z takimi kolnierzami z lisa - jeszcze tylko mordki i > lapek brakuje - bylby winter kit i maskotka w jednym Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 16:18 Pamietam jak u babci w szafie jako dzieciara wygrzebałam takiego sztucznego lisa, z mordką i łapkami. Niezła trauma. Odpowiedz Link
monika_kas Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 16:24 Moja babcia też miała. Nomen omen przywiozła go z podróży po Rosji Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 16:26 w naszej rodiznie takich lisów było kilka, bo babcia miała, moja mama i ciocie miały i również cuda te z kraju carów pochodziły. Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 16:38 no wlasnie - moja babcia tez miala - ja sie uwielbialam nim bawic ale to chyba byl sztuczny... Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 16:38 ale tak już abstrachując od tych futerek na budkach to ten jedo ładny jest kurcze, naprawdę ładny. Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 16:40 ja w pierwszej chwili myslalam ze to Emma jakas.. w sumie nie lubie bialych stelazy ale taki na sniezna zime caly bialy w sumie calkiem calkiem Odpowiedz Link
agusia041 Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 18:18 Swoją drogą to żadna z nas na to nie wpadła, żeby sobie tak wózek na zimę podrasować Ja tam lubię futerka, ale chyba do żadnego wózka, który mam na stanie lis jednak nie będzie pasował Chyba, że jakiś nowy sprzęt sobie sprawię Odpowiedz Link
agusia041 Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 18:20 a te obszycia powyżej wyglądają mi na jenota, więc to nie byle jaki lis Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 18:45 Mnie się te futerka nie podobają. Ale oryginalny WK stokke też mi się średnio podoba Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 19:24 Dziewczyny ja dzisiaj odwiedziłam sklep wózkowy w Gdańsku a tam....nówka Hartan Vip biały na białym stelażu i oczywiście futerko na budce To taka moda się porobiła bo widziałam takie futerka w nowej kolekcji X-lander. Ja np. uszyłam synkowi do GT osłonkę na nóżki też z futerkiem (oczywiście sztucznym) Muszę koniecznie fotki porobić Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 19:27 A w sklepie, w którym byłam dużo ruskich kupuje.... A te futerka jeżeli rzeczywiście prawdziwe to ja absolutnie jestem na NIE!!! Odpowiedz Link
agusia041 Re: Winter Kit a la Stokke ;) 03.01.14, 20:04 Obawiam się Mrówko, że jednak prawdziwe... A fotki osłony chętnie zobaczę, póki co obszycie z futra mam jedynie w śpiworku elodie, naprawdę fajnie wygląda Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Winter Kit a la Stokke ;) 11.01.14, 18:13 Postaram się jeszcze dzisiaj wkleić foty Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Winter Kit a la Stokke ;) 11.01.14, 18:34 Uszyłam ją jeszcze przed świętami Odpowiedz Link
agusia041 Re: Winter Kit a la Stokke ;) 11.01.14, 19:52 Masz super pomysły Muszę te futerka w końcu kupić, wtedy poprzymierzam i zobaczę gdzie będą pasowały. Odpowiedz Link