magda79pn 09.02.14, 21:23 pamiętacie? z 8kg chyba bedzie, co? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kar-ula Re: ile waży techno xt w realu? 09.02.14, 21:26 Niestety, nie mam gdzie zważyć. Ale ciężki nie jest Odpowiedz Link
magda79pn Re: ile waży techno xt w realu? 09.02.14, 21:30 producent podaje chyba 6,8 a mnie sie wydaje ze on koło 8 się kręci Odpowiedz Link
martuska1982 Re: ile waży techno xt w realu? 09.02.14, 21:34 zważyłam na wadze łazienkowej z wkładką liner i uchwytem na kubek takim plastikowym (nie maclarena). Wyszło mi 8 kg. Odpowiedz Link
magda79pn Re: ile waży techno xt w realu? 09.02.14, 21:50 bardzo ci dziękuję cały czas się rozchodzi o tą "lekką parasolkę" którą chcę dokupić, inglesina swift waży 5,8kg (inglesina raczej nie oszukuje) więc 2kg różnicy to się da odczuć... a np mój Jane (unique, muszę go zważyć bo nie pamiętam) też waży coś koło 6kg, a ma funkcje maclarena volo, który waży max 4,5kg - czyli żadne i do tego jeszcze jest z lekka pouszkadzany nie działa hamulec na jedno koło (linka tam jest) nie można naprężyć budki (to chyba ze starości ) i pod ciężkimi nożkami podnóżek się opuszcza, bo mój synek te łączenia po bokach połamał postanowiłam schować go, bo sprzedać nie warto, a jako ostatni "a'la volo" bedzie jak znalazł, tym bardziej że ma bardzo wysoko rączki jest śliczny i porządny a teraz kupię coś co się rozkłada choć trochę do spania i jest lżejsze od techno. Tak na prawdę to nie musi się rozkładać wcale, ale jak widzę te nierozkładające się parasolki z wagą 6kg i lepiej, to wole kupić w/w swifta ważącego 5,8 i rozkładanego Odpowiedz Link
my_way Re: ile waży techno xt w realu? 09.02.14, 23:03 Magda, sorry dzis juz nie dam rady pomierzyc i popstrykac fotek inglesinie. Zrobie to jutro. Jesli chodzi o wage wozkow to m&p tour 6 kg a inglesina, jak dobrze pamietam, 5,9 kg - jutro moge jeszcze raz sprawdzic Odpowiedz Link
magda79pn Re: ile waży techno xt w realu? 09.02.14, 23:14 ze spokojem, ja i tak wcześniej niż w środę/czwartek nie dam rady jechać zobaczyć Odpowiedz Link