Dodaj do ulubionych

Do kupujacych w TKmaxx

06.03.14, 14:49
Dziewczyny- powiedzcie mi prosze w jakim dziale w tk kupowalyscie akcesoria wozkowe?
Dzis bylo wielkie otwarcie w Piernikowie i wyslalam szpiega liczac na jakies fajne promo, a tam podobno nic, null, lipa, albo szpieg zabladzil sad - stad moje pytanie.
Obserwuj wątek
    • coco.roco Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 14:54
      Na dziale dziecięcym - akcesoria smile
      • monika_kas Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 15:07
        tak, dział dziecięcy smile
    • aga_1980_31 Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 15:22
      Potwierdzam u nas też na dziale dziecięcym smile
      • liveveb Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 15:31
        Dzieki dobre Kobiety.
        Napalilam sie jak szczerbaty na suchary- ale z akcesoriow do wozkow nie bylo chyba nic sad
        • afroddytta Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 15:50
          Możliwe, bo to kwestia losowa. Ze 2 tyg. temu byłam w BlueCity i wózkowo nic nie było, jedynie kocyki i nosidła.
          • funnybaby Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 17:01
            u nas też na dziecięcym, zwykle są wkładki to maclarenów, jakieś śpiworki, i inne bajery smile
        • notalent Re: Do kupujacych w TKmaxx 07.03.14, 20:18
          ja tez w torunia hehebig_grin
    • sztucznamrowka Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 19:19
      Ja byłam parę dni temu w TK w Matarni i tam na dziale dziecięcym wielkie G, nic ciekawego nie było....
    • mancipi Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 23:51
      nie wiem czy oni nie zmieniają jakoś towaru, bo we wrocławiu na dziale dziecięcym pustki, regularnie uzupełniają tylko ubrania a zabawki i akcesoria coraz skromniej
    • evra_only Re: Do kupujacych w TKmaxx 07.03.14, 08:28
      To prawda. Z TKMaxxem jest jak z Totolotkiem.. Ja tez robię wyprawy 'po coś fajnego' i niestety ostatnio coraz częściej bywam zawiedziona.. W Blue City od dłuższego czasu mam wrażenie, że zapomnieli o uzupełnianiu asortymentu jeśli chodzi o zabawki i akcesoria. Przestój jakiś mają, czy co.. uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka