liveveb 06.03.14, 14:49 Dziewczyny- powiedzcie mi prosze w jakim dziale w tk kupowalyscie akcesoria wozkowe? Dzis bylo wielkie otwarcie w Piernikowie i wyslalam szpiega liczac na jakies fajne promo, a tam podobno nic, null, lipa, albo szpieg zabladzil - stad moje pytanie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_1980_31 Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 15:22 Potwierdzam u nas też na dziale dziecięcym Odpowiedz Link
liveveb Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 15:31 Dzieki dobre Kobiety. Napalilam sie jak szczerbaty na suchary- ale z akcesoriow do wozkow nie bylo chyba nic Odpowiedz Link
afroddytta Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 15:50 Możliwe, bo to kwestia losowa. Ze 2 tyg. temu byłam w BlueCity i wózkowo nic nie było, jedynie kocyki i nosidła. Odpowiedz Link
funnybaby Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 17:01 u nas też na dziecięcym, zwykle są wkładki to maclarenów, jakieś śpiworki, i inne bajery Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 19:19 Ja byłam parę dni temu w TK w Matarni i tam na dziale dziecięcym wielkie G, nic ciekawego nie było.... Odpowiedz Link
mancipi Re: Do kupujacych w TKmaxx 06.03.14, 23:51 nie wiem czy oni nie zmieniają jakoś towaru, bo we wrocławiu na dziale dziecięcym pustki, regularnie uzupełniają tylko ubrania a zabawki i akcesoria coraz skromniej Odpowiedz Link
evra_only Re: Do kupujacych w TKmaxx 07.03.14, 08:28 To prawda. Z TKMaxxem jest jak z Totolotkiem.. Ja tez robię wyprawy 'po coś fajnego' i niestety ostatnio coraz częściej bywam zawiedziona.. W Blue City od dłuższego czasu mam wrażenie, że zapomnieli o uzupełnianiu asortymentu jeśli chodzi o zabawki i akcesoria. Przestój jakiś mają, czy co.. Odpowiedz Link