Dodaj do ulubionych

wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony

17.03.14, 11:08
Pomóżcie dziewczyny smile
Szukam wózka z siedziskiem kubełkowym dla 7miesięcznej córki. W domu mam BI który jest cudowny, rewelacyjny, boski smile, maclarena techno xt i jane challenger. Potrzebuję czegoś coby mała jak nie śpi patrzyła na mamusię bo w BI nie widzimy się i płacz, marudzenie, kręcenie się smile
Do tej pory spacery odbywały się w czasie snu więc problemu nie było. Jak wstała to do domu i nie było problemów. A teraz pogoda sprzyja dłuższym spacerom i nie widzi mi się pchania wózka brzuchem z małą na ręku smile budżet nie gra roli, chociaz wolałabym forumową używkę smile
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 17.03.14, 11:14
      Generalnie chyba prawdziwe kubelki zawsze są odwracane np joolz, cam, city versa. Ja póki co jeszcze moja 7mies córę wóze w gondolce.
      • koala0405 Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 17.03.14, 11:22
        jane muum, britax affinity,
      • szangala_23 Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 17.03.14, 11:23
        Moja z tych mocno niegondolowych smile jako noworodek i malutki niemowlaczek jeszcze ją akceptowała - później było już tylko gorzej. A odkąd skończyła 6 miesięcy raczkuje jak szalona, teraz od kilku dni wstaje w łóżeczku. Więc gonola niet smile Wiem, że kubełek zazwyczj montowany w obie strony jest smile tak jakoś mi sie napisało.
        A oprócz tych wypasionych coś z niższej półki cenowej?
        • koala0405 Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 17.03.14, 11:29
          Mamas&Papas sola - co prawda nie kubełek ale dość fajnie przekłada się siedzisko i jest niedroga
          na chwilę gdy dziecię chce widzieć mamę jest ok
          A co do Britaxa Affinity - to wczoraj byłam w Ikea i młody był przodem do mnie i tak się darł jak nigdy wcześniej. Przełożyłam siedzisko przodem do świata i cisza była. Chyba chce widzieć ludzi a nie mamę.
          • edek.z.krainykredek Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 17.03.14, 11:39
            To i ja dodam: m&p sola city, kubelek. Ale duzy i ciezli jest, raczej nie do auta
    • carole87 Re: czy zappem da się spacerować? 17.03.14, 11:40
      A ja polecam quinny buzz wink
      Sola city M&P też jest kubełkiem.
      • carole87 Re: czy zappem da się spacerować? 17.03.14, 11:44
        Ps. Pojawił się nowy buzz xtra: Tekst linka
        • afroddytta Re: czy zappem da się spacerować? 17.03.14, 12:11
          Fajny, super, że cały czas coś ulepszają, ciekawe jak ten wkład dla noworodka do spacerówki.Dla mnie sporym minusem jest kosz, ale nie wiem czy tu da się go jakoś poprawić. Tym nowym Buzzem chętnie bym się przejechała smile
          • carole87 buzz xtra 17.03.14, 12:42
            No właśnie kosz trochę poprawili - jest głębszy - ma boki aż do tej rury, starsze (z napisem quinny na bokach) były chyba o połowę płytsze.
            Ja darzę buzza dużym sentymentem, miałam go dla młodszej córki i naprawdę lubiłam nim jeździć.
            Trochę mi żal, bo mam wielką ochotę go wypróbować, ale synek ma już 1,5 roku i potrzebujemy raczej małego wózka sad
      • carole87 nie zmieniłam tematu w poprzednich odpowiedziach 17.03.14, 11:46
        oczywiście miały to być do wątku o kubełku z przekładanym siedziskiem wink
    • wiedzma000 Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 17.03.14, 13:40
      zapp raczej odpada - w watku obok właśnie piszecie że zapem nie da się spacerować.
      Ja buzza nie polecam, mi zdecydowanie nie przypadł do gustu. Nie mam jakiś specjalnych zarzutuów. W nowym budka suuperr.
      Ja mam teraz przodem do mamy Britax B-smart.
      Widziałaś mojego malucha -szacuję że do końca wakacji (15miesięcy) będzie się w nim mieścił. Smart lekko się prowadzi i podbija, Kosz ma mikroskopijny, w samochodzie zajmuje więcej miejsca niż buzz.
      Osobiście myślę nad Versą dla niego bo mi się spodobała.
      • szangala_23 Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 17.03.14, 15:03
        Buzza mialam dla pierwszego syna w 2007 roku smile łoooo matko jak sobie przypomnę jaki szał wzbudzałam na ulicach moim buzzem big_grin
        ale teraz po przeprowadzce trójkołówka na moje tereny nie nadaje się z wyjątkiem BI, a do sklepu/galerii to mam xt.
        więc zawężając moje wymagania to mamy
        - aby był kubełek
        -nie 3 koła
        • eve_81 Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 17.03.14, 16:40
          Równiez miałam buzza w 2009 i tak srednio jednak mi się kojarzy, szybko sprzedałam, ale ten całkiem fajnie wyglada - ta budka - wkońcu ja poprawili. ale podnózej nadal bedzie sie opierał na tej rurze prowadzącej do koła przedniego uncertain

Kup cameleona lub Froga - nie pożałujesz.
          • edek.z.krainykredek Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 18.03.14, 02:22
            dodam jeszcze concord neo i chyba emma viking i bj city versa też są kubełkami. bj city select ale dla 2 dzieci, podobno z pojedynczym siedziskiem nie jest polecany
            • eve_81 Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 18.03.14, 08:57
              emmę suoer viking to bym chciała, ale cena mnie zabija.
              • szangala_23 Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 18.03.14, 12:44
                selecta miałam dla 2 dzieci smile jako pojedynczy też jest spoko, ale są lepsze od niego i jest za długi w wersji 1 smile
                emma viking oooo boska jest już oglądałam. Chyba skłonię się do sugestii eve i poszukam jakiegoś cama smile brio go też jest klawe smile fajnie wygląda.
                • wiedzma000 Re: wózek z kubełkiem montowanym w 2 strony 18.03.14, 20:11
                  Też mi się podoba brio go.
                  Ale nigdzie nie mogę znalesc inf czy się składa z siedziskiem.
                  Wiem że się głupio uparłam ale wózek składający się z małego po złożeniu stelaża + wielkie siedzisko jest dla mnie niewygodny w użytkowaniu.
    • edek.z.krainykredek BaoBao 18.03.14, 14:25
      a widziałyście BaoBao? taki jakby Cam smile
      • martuska1982 Re: BaoBao 18.03.14, 14:43
        też kiedys dawno temu zadałam tu na forum to głupie pytanie big_grin
        • edek.z.krainykredek Re: BaoBao 18.03.14, 20:48
          hihi.

a może symbio? więcej kubłów nie kojarzę
          • martuska1982 Re: BaoBao 18.03.14, 20:54
            a wiesz czemu głupie to pytanie? To nie było złośliwie, ale jak zauważyłaś w innym wątku słowo pisane może być inaczej rozumiane to się wytłumaczę. wink jak tu dołączyłam pytałam czy forumki widziały taką podróbkę cama.
            Głupie pytanie, bo jasne ze widziały i znają. wink
            Wtedy nawet różnic nie widziałam, a teraz się zastanawiam jak ja mogłam to do cameleona porównać. wink
            • edek.z.krainykredek Re: BaoBao 18.03.14, 21:08
              wiem że nie złośliwe no coś ty. a jeśli nawet, ja nie z tych obrażalskich wink o baobao czytałam że tandetna podróba kama; z mojej strony tez byl żarcik. może i na tym forum to widziałam i może nawet Twój post. ja od baaaardzo dawna czytam forum smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka