Dodaj do ulubionych

cos podobnego do peg perego vela easy drive

29.04.14, 15:32
witam, poszukuje wózka spacerówki, bardzo podoba mi się peg perego vela easy drive jest tylko jeden problem, nigdzie nie można ich dostać. Dodam, że bardziej interesują mnie wózki używane, ale w dobrym stanie. W tym modelu najbardziej podoba mi się tacka i szelki, które są odpinane od oparcia. Chciałam też wózek z jedną podłużną rączką i pojedynczymi kółkami. Czy wiecie może o jakimś podobnym wózku do tego modelu?
Obserwuj wątek
    • aannuszka Może BJCM z tacką 29.04.14, 22:29
      Baby Jogger Citi Mini ma podobne funkcje (podobny kosz, koła, duża buda, łatwe składanie, lekki) i tackę też można do niego dokupić.
      https://www.niniandloli.com/images/products/detail/tray.4.jpg
      • zmyslewa Re: Może BJCM z tacką 30.04.14, 10:07
        wózek super, tylko cena za nowy dosyć wygórowana, a używek też za dużo nie ma. A może jakieś inne propozycje?
    • linkap_wawa Re: cos podobnego do peg perego vela easy drive 30.04.14, 15:03
      Nie wiem czy wszystkie funkcje sie pokryja ale mozesz spojrzec na arie, cam porofino, inglesine espresso
      • zmyslewa Re: cos podobnego do peg perego vela easy drive 30.04.14, 18:15
        fajna jest ta aria, tylko coś słyszałam że słabo się podbija, nie wiem na ile to prawda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka