Dodaj do ulubionych

Pomóżcie wybrac- Nuna Pepp czy M&P Sola?

30.04.14, 10:26
Poradzcie proszę bo już sama nie wiem.
Mam możliwości kupna wózka- albo Nuny albo Soli, akurat te dwa bo się zdecyowałam z wielu. Zapp za niski, Zoopera nie ma w tej wersji co chce.
Sola do mnie przemawia tym ze siedzisko jest przodem do mnie a ja bardzo chce wozic córke przodem do siebie, choć raz. Starszej nie woziłam, młodsza jezdziw GT wiec teraz miałabym jej mordkę w końcu na widoku. Poza tym bardzo ale to bardzo mi się podoba, głownie do jezdzenia po chodnikach, spacerów po miescie.
Dodam też ze szukałam wózka do auta , ale ostatecznie do auta może być przecież GT a Sola w domu.

Albo Nuna pepp- za: latwosc składania, wymiary. Wygląd.

Poza tym- waga, wymiary nie robią na mnie wrażenia, nie są bardzo ważne. Fajnie ze żaden z nich nie składa się w parasolke i jako tako chronią przed sloncem- nuna budka, sola przekładanym siedziskiem.

Córka ma 16 miesięcy i jest drobniutka.

Wybieram tylko miedzy tymi dwoma, chyba ze znacie wózek z pełna raczka, dla wysokich, nie skladajacy sie w parasolke i z przekladanym siedziskiem.
Obserwuj wątek
    • 18lipcowa3 podnoszę i prosze o pomoc 30.04.14, 21:06
    • ironia-losu11 Re: Pomóżcie wybrac- Nuna Pepp czy M&P Sola? 30.04.14, 22:02
      Hej, miałam Solę i mogę z pełnym przekonaniem polecić. Do Nuny się przymierzałam, ale dla mnie okazała się mega niewygodna do prowadzenia (rączka za nisko) - mam 175cm wzrostu.
    • blueaha Re: Pomóżcie wybrac- Nuna Pepp czy M&P Sola? 30.04.14, 22:46
      ja mam nunę,jako dodatkowy wózek, i był czas kiedy stala w salonie i sobie na nia patrzyłamwink wygląda świetnie.
      co do łatwosci skladania- nie jest źle, ale czasami mnie wkurza to,że te przyciski są tak nisko i trzeba sie schylić do nich, a jeszcze przed tem wsunac rączkę. Ale widzialm ostatnio na allegro nunę peep w wersji lux- czyli z podnoszonym podnózkiem, blokada przednich kółek i właśnie tymi przyciskami do składania umieszczonymi duzo wyzej. Co do wysokości raczki to ja mam 172 i dla mnie jest ok, nawet czasami nie mam maksymalnie wysunietej rączki.
      Ja bym jako dodatkowy brała nunę, bo to taka spacerówka - podwieźdupka bardzo komfortowa, a sola to taki pelnowymiarowy wóz jest
      • eve_81 Re: Pomóżcie wybrac- Nuna Pepp czy M&P Sola? 02.05.14, 21:55
        Sola, mi nuna zupełnie nie podeszła.
    • thea19 bee+ 03.05.14, 10:19
      ma wszystko czego poszukujesz
      nune mialam, fajny wozek, lepiej mi sie prowadzilo od bee ale oparcie troche krotkie i sprzedalam jak mlody mial nieco ponad 2 lata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka