kar-ula 22.05.14, 21:44 Czy ktoś posiadał lub posiada tę niby letnią wersję? On jest naprawdę letni? Czy raczej tak jak Buggy Snuggle - wiosenno-jesienny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kar-ula Re: Śpiworek Altabebe 23.05.14, 23:17 Nikt nie miał? Już sama nie wiem. Nie lubię kocyków, chciałabym coś takiego, co może służyć jako wkładka i dopnie się wierzch, Buggysnuggle są za ciepłe.Ale sama nie wiem, bo w szafie mam 4 zimowe śpiworki i 3 jesienno-wiosenne. Trochę przesada, zważywszy na to, ze nie cierpię na nadmiar miejsca. Odpowiedz Link
kar-ula Re: Śpiworek Altabebe 06.06.14, 22:59 Nabyłam ten śpiworek w kolorze Navy. Zdecydowanie nie jest letni - przynajmniej moj wyobrażenie o letnim śpiworku jest inne. Wypełnienie wewnątrz jest dość puchate. Sam śwpiorek bardzo fajny, dobrze wykonany, można w całości odpiąć wierzch i zostaje estetycznie wykończona wkładka. Wierzch można podpiac na rzepy w dwóch miejscach, tak aby przykrywał bardziej lub mniej. ma troczki do zawiązania oraz z tyłu podszyty jest takim antypoślizgowym panelem. Jak ktoś by chciał wymiary czy fotki na wózku, to jutro zrobię. Odpowiedz Link
kar-ula Re: Śpiworek Altabebe 08.06.14, 22:29 Na razie wymiary, zdjecia jutro jak zrucę z aparatu. szerokosć 48 cm długość całkowita 93 cm odległość otworów naramiennych od góry 17 cm, krocznego otworu 62 cm. Śpiworek ma jeszcze dodatkowy otwór pomiędzy otworami biodrowymi tak jakby na ten pasek składania np. w BJ. On jest na wysokosci 39 cm od góry. Odpowiedz Link
kar-ula Re: Śpiworek Altabebe 22.08.14, 23:16 Od razu zaznaczam, że umieściłam ogłoszenie o sprzedaży, ale fotki tutaj zamieszczam ku pamięcidla potomności - zwłaszcza, ze je obiecałam, a potem wyleciało mi zupełnie z głowy. Dziś robiłam przegląd szafy i natrafiłam na tego AltaBebe. Odpowiedz Link