Dodaj do ulubionych

Emmaljunga

01.06.14, 23:06
Mam problem z wózkiem dla młodego, bo mimo iż stabilnie siedzi, to w spacerówce zjeżdża w dół (i w bj i w muum, lepiej wygląda w speedi) i tak wymyśliłam, że jak nie upoluję joolza to wezmę emme (zależy mi na spacerówce przodem do mnie). Czy spacerówka w Emmie pomoże na jego wiszenie, czy szukać czegoś innego.
Obserwuj wątek
    • koala0405 Re: Emmaljunga 02.06.14, 08:01
      a trza było brać Britaxa affinity...
      mój młody nie zjeżdżał z siedziska
      W Emmie z tradycyjnym siedziskiem tez będzie zjeżdżał...
      My używamy jej tylko w domu i w ogródku. Jak mam wybierać się na spacer Emmą to zamieniam siedzisko na Ozone.
      • malikja Re: Emmaljunga 02.06.14, 12:02
        Miałam Scootera 2.0 i powiem szczerze...nie powalił mnie na kolanasad... pozbyłam się go po miesiącu z wielką ulgą...był trudny w manewrowaniu (brak skrętnych kół), dość ciężki i duży po złożeniu, a do tego to siedzisko niezbyt wygodne dla malucha (mój synek zsuwał się w nim niemiłosiernie). Także jeśli Emma to tylko City Cross oczywiście w wersji głębokiejsmile
        • coco.roco Re: Emmaljunga 02.06.14, 12:20
          nie mogę się z Tobą zgodzić (choć nie podważam Twojej opinii, bo wiadomo nie każdemu wszystko pasuje)
          ale mi osobiście Emme Scooter 2.0 bardzo dobrze prowadziło jak i podbijało. Kupiłam ją dla synka jak miał coś ponad rok i nie zsuwał mi się z siedziska, siedział prosto i bardzo wygodnie.
          • malikja Re: Emmaljunga 02.06.14, 21:22
            ....każde dziecko jest innewink...dlatego co dla jednego dobre, dla innego niekoniecznie:/...u Nas Emma niestety nie spisała się
            • kar-ula Re: Emmaljunga 02.06.14, 22:03
              Na pewno zależy od dziecka - moja mała nie zjeżdżała w żadnym wózku. Jak zaczęła siedzieć, to jeździliśmy Buzzem i Emmą Nitro - w Buzzie szybko zrobiło jej się ciasno - tzn. za mało swobody- w Emmie miałam wkładkę od Pani Helenki z otworami naramiennymi nisko zrobionymi i wysoko tym otworem na pas kroczny. Ja w ogóle staram się jak najwyżej w kierunku oparcia ten pas kroczny mocować, wtedy dziecko nie zjeżdża. A moja mała jest przy tym bardzo sprężysta i dobrze "napięta", więc problemów nie ma.
              • mad_milk Re: Emmaljunga 02.06.14, 22:40
                Chłop jak dąb, silny, umięśniony, usiadł sam w 7 miesiącu. Tylko w wózku zjeżdża i krzywo siedzi. Zobaczę jak z wkładka skip hop mu bedzie.
                Corka od 9 miesiąca jeździła w chicco ct5 i dobrze było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka