Dodaj do ulubionych

Bugaboo bee + i czterolatek

03.06.14, 21:09
Dzisiaj do bee wsiadł mój czterolatek i jestem zaskoczona bo super mu wygodnie i nawet dobrze się go prowadzi. Pomilak nie chcę Cię wnerwiać ale może znajdziesz okazję i kupisz go jeszcze raz.
Dla niezdecydowanych fotki:
pokazywarka.pl/e37mxh/
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 03.06.14, 21:19
      Koala!!!!! trzasnę Cię!!!!
      śliczny, śliczny!
      a mój miał taką piękną fioletową budę i niebieską wkładkę! sadsad buuuu sad
      Moja córa obecnie ma jakieś 98cm i waży 13,5kg. WIEM, że bee+ byłby nadal idealnym dla niej wózkiem, no ale trudnosad
    • mama1dawidka Re: Bugaboo bee + i czterolatek 03.06.14, 21:45
      Koala a napisz prosze jaki dokladnie Ten Palak pasuje i gdzie kupic?
      • koala0405 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 03.06.14, 21:49
        mam z chicco multiway ale pasuje tylko gdy siedzisko jest przodem do świata
        Kupiłam na allegro kilka m-cy temu profilaktycznie bo nie wiedziałam czy się przyda. Jednak mój młody uwielbia pałąki i z nimi bezpieczniej się czuje.
        Acha , wewnątrz zapięć pałąka wkleiłam materiałową taśmę klejącą żeby nie porysowała stelaża.
        • koala0405 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 03.06.14, 21:53
          nie pamiętam czy to był multiway czy lite taki jak ten allegro.pl/chicco-palak-barierka-na-wozek-lite-way-bielsko-i4283744770.html ale na pewno z chicco
          • mama1dawidka Re: Bugaboo bee + i czterolatek 03.06.14, 22:04
            Dziekinzaraz zamowie
            Moj maly Puki Co lubi palaki
            On na nich Trzyma nogi wink
            • koala0405 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 03.06.14, 22:09
              mój też lubi wietrzyć girki
              ten rocznik tak chyba ma
            • agusia041 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 03.06.14, 22:11
              Pałąk z chicco lite-way chyba nie pasuje do bee, musi być od multiwaya. Ja mam z f-my partner, dokładnie ten:
              allegro.pl/kutnik-barierka-na-rurke-owalna-i4246654678.html
              Idealny nie jest, ale z braku innego może być.
              W tym wątku masz moje fotki z tym pałąkiem smile

forum.gazeta.pl/forum/w,101614,148999254,,Barierka_palak_do_Bugaboo_Bee_.html?v=2
    • malikja Re: Bugaboo bee + i czterolatek 05.06.14, 13:05
      Koala super!...teraz dopiero widać że wózek jest jakby skrojony dla 4 latka, gdybym nie zobaczyła tego na własne oczy to bym nie uwierzyła! Wygląda supersmile...a masz może na stanie PP Pliko Mini?...mogłabyś wstawić fotkę synka w tym wózku? Stale rozważam zakup Mini ale ten Zapp Xtra 2 nie daje mi spokojubig_grin...kupić, nie kupić ...sama nie wiemuncertain
      • agusia041 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 05.06.14, 14:42
        Malikja, kup PP mini. Ja właśnie zamówiłam (też do bee+) dla prawie 2,5 latka, chociaż nie bardzo lubię parasolki tongue_out
    • monika_kas Re: Bugaboo bee + i czterolatek 05.06.14, 13:11
      Zwariuje... Dobrze się go prowadzi? Tzn jak? Podbijanie jakie? Do jakiego wózka byś go mogła Koala porównać w prowadzeniu? Genialnie Twój syn w nim wygląda. To chyba rzeczywiście wózek dla większych dzieci... Hmm... Trzeba zacząć o nim myśleć na poważnie.
    • justyna2262 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 05.06.14, 13:19
      A ja niedawno założyłam wątek, czy warto dla 3,5 latka. Chyba jednak dzięki Twoim zdjęciom się na niego zdecydujęsmile Muszę tylko jakiegoś fajnego wyczaić.
      • agusia041 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 05.06.14, 13:20
        Właśnie, akurat Tobie większość dziewczyn go odradzało wink
    • justyna2262 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 05.06.14, 13:20
      A mogę zapytać ile cm wzrostu ma Twój synek?
      • koala0405 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 05.06.14, 13:32
        4-latek 110 cm wzrostu, waga 15 kg
        Wiecie co? Fajnie testować wózki gdy ma się "na stanie" maluszka i starszaka. Wtedy, po przymiarce jednego i drugiego wiem czy wózek zostanie z nami czy nie.
        Bugaboo bee na pewno zostanie, Urban i Volo.
        Przed chwilą dostałam też Joie czarno-czerwony i o dziwo pozytywnie mnie zaskoczył.
        • koala0405 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 05.06.14, 13:35
          zapomniałam dopisać że oparcie jest max podciągnięte do góry a tzw poddupnik wsunięty do oporu
          /takie krzesełko/
          • pomilak1 Re: Bugaboo bee + i czterolatek 05.06.14, 15:10
            koala0405 napisała:

> zapomniałam dopisać że oparcie jest max podciągnięte do góry a tzw poddupnik ws
            > unięty do oporu
            > /takie krzesełko/

I moja Liwusia uwielbiała w takim "położeniu" siedziska siedzieć smile Tylko, że ja oparcia nie wysuwałam na maks bo moja młoda była niższa smile
            • malikja Re: Bugaboo bee + i czterolatek 06.06.14, 22:40
              Agusia041...dziękismile...może byłabym bardziej przekonana gdybym mogła PP zobaczyć w realu, ale niestety u mnie nie ma takiej możliwościsad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka