Dodaj do ulubionych

Fatalnie piszczacy mac xt

25.06.14, 15:34
Dziewczyny, mam klopot z moim xt. Kupilam nowy w lipcu zeszlego roku. Jezdzilam nim w wakacje, na jesieni i kilka razy w zime. Wiekszosc zimy stal, lub jezdzil okazjonalnie. Nie wiem co sie z nim stalo, strasznie zaczal piszczec. Umylam go dokladnie, piach z kol i okolic wyczyscilam pod cisnieniem, a ten dziad piszczy coraz mocniej! Jest sens oddac go do sklepu na gwarancji? Serwis cos z tym zrobi? uncertain
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Fatalnie piszczacy mac xt 25.06.14, 16:25
      ale po umyciu wysuszeniu wyczyszczeniu cisnieniem psiknęłaś czymś tak?I mimo to dalej piszczy?
      • gosia_gd Re: Fatalnie piszczacy mac xt 25.06.14, 19:39
        Nie psilnelam, bo nie wiedzialam czym i w ktore miejsca big_grin
        • martuska1982 Re: Fatalnie piszczacy mac xt 25.06.14, 19:42
          najlepiej silikonem w sprayu lub poszukaj co na forum dziewczyny pisąły, bo było sporo o tym. Psiknąc trzeba tam w te koła, w te miejsca gdzie koła siedza na bolcach. J zawsze psikam i kręcę kołem, zeby się specyfik dobrze w śrdoku rozprowdził. Jak psikniesz to nic nie będzie o siebie tarło i piszczenie powinno zniknąć.
          • gosia_gd Re: Fatalnie piszczacy mac xt 25.06.14, 22:29
            Martuska, dzieki Ci dobra kobieto. Podzialam!
    • agniesia82 Re: Fatalnie piszczacy mac xt 25.06.14, 21:12
      Moj ma 2 tyg i piszczy tak,ze mam ochote go porabac na kawalki...
      Na dodatek te rozklekotane raczki,jakby sie mial rozpasc za chwile...
      To zrobilam deala zycia- zamienilam mojego czerwonego mini na tego czarnego diabla 😈
      • gosia_gd Re: Fatalnie piszczacy mac xt 25.06.14, 22:28
        Ja po zmianie bjcm gt na maca klelam jak szewc uncertain
    • karioka1985 Re: Fatalnie piszczacy mac xt 26.06.14, 14:13
      najlepiej psiknac suchym teflonem w sprayu. wtedy piasek się nie przykleja do niego. niezły jest teflon z kauflandu, srebrne opakowanie z żółtym napisem i niebieskim korkiem. nie psikaj żadnym wd40 czy czymś w podobie bo do nich się klei potem brud uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka