Dodaj do ulubionych

Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo!

16.07.14, 09:35
Wymienilam naszego rozowego zappa na ten syropek. Jest cudny! Suepr pomysl z tym cienoiwaniem siedzonka. Fioletowy stelaz na dole tez wyglada ciekawie. Wozek slodki, ze az kapie smile Taki syropek smile
Niestety kola dalej slychac. Czy oni tego nigdy nie zmienia??? sad
Obserwuj wątek
    • betty1234 Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 16.07.14, 09:48
      smile A gdzie ty go dostałaś?
    • basia752 Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 16.07.14, 10:29
      Faktycznie słodki jest, ja chcę taką tapicerkę do Yezza smile
    • pinik Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 16.07.14, 10:58
      Mi yezz jakos nie podszedl zupelnie. Wole zappa, a w wersji Xtra2 to juz napewno smile

Z tego co wiem, to ta wersje sprzedaja tylko stacjonarnie. Wiec napisalam do sklepu w poblizu, czy maja. A oni odpisali, ze wlasnie 4 zamowili. I nawet szybko byla dostawa, wiec po niego pojechalam i mam smile Dziwi mnie, ze jest tylko 10 euro drozszy niz normalny. Bugaboo inaczej ceni sobie wersje specjalne (np. z malowanym stelazem).
      • hanna79 Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 16.07.14, 11:14
        No faktycznie słodziak big_grin Śliczny
      • basia752 Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 17.07.14, 09:14
        Jak oglądałam Yezza w sklepie, to przy okazji włożyłam młodą do Zappa, ogólnie fajny, ale brakowało mi możliwości prowadzenia jedną ręką, Yezz faktycznie leciutko się pcha. Nie znalazłam do tej pory innej, lekkiej podwieźdóbki z pełną rączką fajnej w prowadzeniu
    • afroddytta Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 16.07.14, 12:28
      Jest cudny! Ale zappa sie właśnie pozbyłam i nigdy więcej. Na razie fioletowy BJ a potem szykuje sie na yezza do kompletu w podobnych kolorach róż/ fiolet smile
      Fajnie jest mieć córkę, nie dziewczyny wink
    • fela1977 Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 16.07.14, 12:51
      Cudny jest, a ten fioletowy fioletowy stelaż jest super. Tylko ta biała buda trochę będzie się brudzić. Mam kensona fragments i co tydzień szczota lub gąbka, szare mydło i jadę z budą.
    • carole87 Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 16.07.14, 14:44
      A jaka jest wielkość zappa xtra2 po złożeniu? Porównywalnie z tfk dot?? Nadal jestem bez wózków i coraz bardziej się zastanawiam nad zappem. Kusił mnie już wcześniej, ale teraz mam wymówkę dla męża smile

Ps. Syrup jest przesłodki wink
      • pinik Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 16.07.14, 21:10
        Dota mialam krotko, ale zdajsie wlasnie kladlam go zlozonego obok zappa xtra2 i byly prawie identyczne. Dot znacznie lzejszy, ale zapp ma przekladane siedzonko.
        • hanna79 Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 16.07.14, 21:48
          pinik, a korzystając z okazji tematu Dota, jak oceniałaś podbijanie tego wózka?
          • pinik Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 16.07.14, 23:32
            Wydaje mi sie, ze podbijanie w Docie bylo dobre lub nawet bardzo dobre. Nie mialam z tym w kazdym razie zadnego problemu. Ale ja malo tym wozkiem jezdzilam, bo mojej malej nie pasowalo pionowe oparcie.
        • carole87 Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 21.07.14, 13:12
          Dziękuję za odpowiedź. A czy mogłabyś zmierzyć zappa po złożeniu. Bo na stronie podają wymiary 29 x 95 x 42 - naprawdę jest taki długi?
          • carole87 Re: Quinny Zapp Xtra2 Violet Syrop - cudo! 21.07.14, 23:10
            jakby ktoś był zainteresowany to dostałam info ze sklepu - zapp xtra2 ma 69 cm po złożeniu a nie 95 wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka