puchatka.kratka 03.08.14, 23:03 Chodzi za mną ten wózek (szukam na allegro używki i nic !!)i mam pytanie co do budy czy ona jest spora czy coś w porównaniu do no.toura mała? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala0405 Re: PP pliko mini buda 04.08.14, 10:38 buda jest taka sobie w pozycji siedzącej zasłania dobrze i można ją trochę opuścić w dół ale w pozycji leżącej niestety nie /no chyba że odepnie się tą szmatkę z tyłu/. Odpowiedz Link
puchatka.kratka Re: PP pliko mini buda 04.08.14, 12:04 To jaki lekki wózek ma fajna bude Odpowiedz Link
martuska1982 Re: PP pliko mini buda 04.08.14, 16:21 maclareny i cybexy mają spore budki. Odpowiedz Link
polinqa Re: PP pliko mini buda 04.08.14, 20:09 Pliko mini ma tak jak koala juz w sumie napisała, niezła budkę jak siedzi. Ale może jakiś daszek-przedłużka? Odpowiedz Link
puchatka.kratka Re: PP pliko mini buda 04.08.14, 21:32 Kupiłam pliko p3 Zobaczymy co to za ustrojstwo Odpowiedz Link
flower_v Re: PP pliko mini buda 04.08.14, 22:05 ojjj nie narzekajcie, nie jest najgorsza ta buda, pewnie ze to nei to samo co buda w Baby Joggerach albo BI czy Macach ale są gorsze mojemu młodemu pasuje choć ostatnio mniej jeździmy pp pliko mini, pewnie za chwile pojdzie na sprzedaz Odpowiedz Link
jasiek4 Re: PP pliko mini buda 04.08.14, 23:46 Pliko P3 to całkiem inny wózek niż PP Pliko Mini. Mini na koniec wózkowania bardzo fajny i budka całkiem ok bo duże dziecko to jednak głównie siedzi w wózku a nie leży. To jedyny wózek w którym mój nie budkowy młody sam sobie budę rozkładał. A P3 dla mnie był niepodbijalny i miał jakieś małe siedzonko i o wiele gorzej się prowadził ale może z mniejszym pasażerem jest inaczej. Odpowiedz Link
puchatka.kratka Re: PP pliko mini buda 05.08.14, 12:27 wiem ze to inne wózki Ale jakoś na mini mam jeszcze czas a chcę wypróbować p3 jak mi się znudzi sprzedam a czy ktoś na wymiary siedziska w p3 ? serio wąskie ? no i czytałam że on podbija się a może lepiej nie podbija się tylko trzeba noga sobie pomagać ! ciekawa jestem bo każdy może mieć różne odczucia Odpowiedz Link