Dodaj do ulubionych

BOB Revolution vs MBUJ

07.08.14, 11:26
Fotki porównawcze BOB-a i MBUJ:
pokazywarka.pl/37cb0b/
Bob waży 11,4 kg /z podnóżkiem Magdy/
MBUJ 12,6 kg
BOB mniejszy po złożeniu , siedzisko bardzo głębokie i szerokie.
Plusem MBUJ jest rozkładane na płasko oparcie ale nie ma wentylacji.
Acha! Brio Go też się załapał do zdjęć.
Obserwuj wątek
    • flower_v Re: BOB Revolution vs MBUJ 07.08.14, 11:32
      w porównaniu z Urbanem widac jaki Bob maly po złozeniu smile
      • koala0405 Re: BOB Revolution vs MBUJ 07.08.14, 11:35
        tak, pomimo wielgachnych kół maluteńki i czuć , że lżejszy.
        Poręczniej jest składać i rozkładać BOB-a bo nic się nie obija. Ja zawsze mam trudność w składaniu Urbana bo boję się uszkodzenia stelaża.
      • polinqa Re: BOB Revolution vs MBUJ 08.08.14, 09:23
        Wow faktycznie bob po złożeniu malutki, a jak różnica w prowadzeniu? Jeszcze boba nie miałam.
        • koala0405 Re: BOB Revolution vs MBUJ 08.08.14, 09:33
          tak samo się prowadzi jak Mbuj czyli lekko
          • afroddytta Re: BOB Revolution vs MBUJ 08.08.14, 09:40
            Koala pliss, napisz mi czy jest jakiś sens wymiany? A Ty sprzedajesz UJ?
            • koala0405 Re: BOB Revolution vs MBUJ 08.08.14, 09:55
              no właśnie nie wiem co zrobić z Urbanem
              na razie chyba go nie sprzedam, może po wczasach z BOB-em zmienię zdanie.
              Na pewno BOB ma wygodniejsze siedzisko i bardziej obszerne. Na zimę super bo po włożeniu śpiworka nawet dzieciak w kombinezonie będzie miał wygodnie. Wczoraj chwilę poprowadziłam Urbana i BOB-a. Bob ciszej jedzie tzn nie dzwonią te rurki od hamulca jak w Urbanie. Hamulec lepszy w BOb-ie, jest wyżej. Po powieszeniu na rączce cięższej torby Urban jest wywrotny, bob nie. Bob-a lubię składać bo szybko, jest maleńki po złożeniu. Rozkładanie przez szybkie pociągnięcie do góry /coś jak yoyo/. Jest blokada po złożeniu.
              Urban z wyglądu zgrabniejszy bo BOB krowiasty. Amortyzacja w Bob-ie regulowana i jest naprawdę wyczuwalna. BOB pojedzie po grubej warstwie śniegu /kosz wysoko osadzony/ a Urban będzie "kosił" śnieg. Brak regulacji rączki w Bob-ie nie przeszkadza, rączka z fajnej pianki /Urban ma ostrą gumę/.
        • monika_kas Re: BOB Revolution vs MBUJ 08.08.14, 09:48
          Polinqa nie miałaś boba ale już niedługo będziesz miała okazję nim jechać tongue_out big_grin
          • polinqa Re: BOB Revolution vs MBUJ 08.08.14, 09:54
            A żebyś wiedziała Monika, że chcę jeszcze bardziej big_grin jeah!
            PS potem się odezwę do Ciebie
    • afroddytta Re: BOB Revolution vs MBUJ 07.08.14, 15:52
      No i powiedzcie mi dziewczyny czy jest sens zaminiać UJ na Boba??? Tzn. ja go nie chce zamieniać, ale np. czy BOb mógłby być nastepny jak mi Młoda z UJ wyrośnie, lub może będę go siostrze oddawać. Kocham UJ i nie pozbędę się, ale czy Bob będzie fajniejszy jak córka będzie większa tak bardziej na koniec i do końca (żeby w UJ śmiesznie nie wyglądała)?
      A może ogólnie jest sens aby mąż mi go kupił w US (dopiero w styczniu) bym sobie zobaczyła i ewentualnie sprzedała dalej? Tylko ten wózek obecnie mnie kręci więc tak kombinuje wink
      A czy on przez tę budę nie ejst dużo wyższy od UJ, bo ja mała jestem uncertain
      • puchatka.kratka Re: BOB Revolution vs MBUJ 07.08.14, 18:59
        Bob jest dla mnie piękny smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka