Dodaj do ulubionych

ręce mi dziś opadli

21.08.14, 21:14
Mam nadzieje ze uda mi sie jakos napisac tego posta bo z telefonu cos slabo mi idzie... w kazdym bądź razie w poniedziałek udało mi się szybko sprzedać mojego bee i w jego miejsce kupic all blacka. Wozek dotarł dziś do pani kupujacej i wszystko ok, zadowolona idzie na spacer. Nie wiedziała wprawdzie jak wyciągnac w sensie wydluzyc siedzisko, potem pisala ze nie może złożyć wozka z siedziskiem przodem do siebie no ale mniejsza z tym. W międzyczasie napisałam jej ze zmieniłam tego bee na all blacka. No i lekko sie zdziwiła, ze co to za różnica. No dla niewozkomaniaczki pewnie zadna wink. Pk jakims czasie pisze mi ze wie, czemu sprzedalam tego bee, bo wg niej ma krzywy stelaz (pewnie nje zrobilo klik po rozlozeniu) wytlumaczylam co i jak i ok, ale i tak pisze ze dziwne te rurki takie cienkie i ze taki niestabilny sie wydaje. No to tlumacze ze ma taki stelaz rozchwiany przez ta amortyzacje. Dodam ze pani przesiadla sie na bee z cameleona i chyba oczekiwala od bee tego samego co od cama. Moze ja sie nie znam, ale chyba jak sie kupuje wozek w ciemno to warto chociaż o nim cokolwiek poczytać wink ja wszystkie wozki kupowałam bez przymierzenia sie do nich ale najpierw przeczytalam milion opinii smile. W kazdym razie poleciłam jej lekture forum smile
Obserwuj wątek
    • betty1234 Re: ręce mi dziś opadli 22.08.14, 01:06
      Sylwia to widzę, że dobrze, że mojego jednak nie wzięła wink Nie chciało jej się czekać do mojego powrotu pewnie i tym sposobem trafiło na Ciebie smile
    • martuska1982 Re: ręce mi dziś opadli 22.08.14, 01:38
      a nie narzekała, że koła nie pompowane i takie małe? wink
    • kr.kr Re: ręce mi dziś opadli 22.08.14, 09:00
      > . W kazdym razie poleciłam jej lekture forum smile

Heheh to teraz i o wozkach poczyta i o sobie wink
    • linkap_wawa Re: ręce mi dziś opadli 22.08.14, 09:04
      rurki takie cienkie bo pewnie sie "pocienily" od uzywania wozka big_grin buhahhahaha
    • chubabubba Re: ręce mi dziś opadli 22.08.14, 09:06
      Hehe ja to mialam farta sprzedajac pszczolke wozkomaniaczcewink
      • silke85 Re: ręce mi dziś opadli 22.08.14, 09:30
        O to to big_grin hehe. Chyba tylko wozkomaniaczka zrozumie wymiane srebrnego stelaza na czarny wink. Ogólnie spoko szybko kupione zapłacone ale ten krzywy stelaz powalił mnie na łopatki big_grin.
        • afroddytta Re: ręce mi dziś opadli 22.08.14, 09:34
          A ja wymieniłam CM czerwono-szary na fioletowy, same wiecie jakie spojrzenia znajomych musiałam znosić big_grin
          • magda79pn Re: ręce mi dziś opadli 22.08.14, 09:44
            A ja wymienilam EW na Boba, a to przeciez TAKIE SAME wozki big_grin dziwne ze niby takie same, a jednak wszyscy zauwazyli zamianie wink : P
          • anmaszy afrodytta 22.08.14, 09:53
            Afrodytta sprawdź proszę gazetowego
            • matyldamoja Re: afrodytta 22.08.14, 10:13
              a ja joolza z tego samego koloru na taki samsmile z tym że z siatką w budce - to dopiero "nienormalna" jestem
              --
              • chubabubba Re: afrodytta 22.08.14, 10:18
                U mnie mistrzowstwem było zakupienie rózowego stokke jak miałam już navysmile oczywiście dla chłopca tylko po to,żeby nacieszyć sie koloremsmile
                jesli moje przeczucia się sprawdza to będe niepocieszona, że sprzedałam pinkusiauncertain
                • monika_kas Re: afrodytta 22.08.14, 12:48
                  No ja wymieniłam summita na boba to też szaleństwo bo to wózki przecież "identyczne" wink no i chciałam wymienić joie szarego na niebieskiego tongue_out jesteśmy szalone i dobrze nam z tym!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka