Dodaj do ulubionych

Najładniejszy wózek jaki widziałyście.

25.08.14, 12:25
Zakochałam się w Mimie Kobi.
Obserwuj wątek
    • martuska1982 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 25.08.14, 16:17
      Dla mnie inglesina classica. Przepiękny wózek. Pewnie niezbyt praktyczny, ale dla samego wyglądu chyba przy drugim dziecku kupię na chwilkę. tongue_out
      Nie każdy lubi styl retro, ja na codzień też sobie w sumie tego wózka nie wyobrażam, ale choć raz pojedzic takim cudem musze. tongue_out
      • polinqa Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 25.08.14, 17:05
        Martuska no ja zrealizowałam swoje marzenie o Inglesinie właśnie smile warto, jest najpiękniejsza smile bo retro lubię.
        Choć co prawda może to nie ten wątek, ale wiesz, na polskie drogi to ona niestety nie bardzo, za to gondola cudna i kupię ją znowu tylko może nie Classice a Vittorię smile
        Tak czy tak póki co inglesina classica zwycięża w moim plebiscycie na piękny wózek big_grin haha
      • ichi51e Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 18:40
        O matko i corko! Inglessina piekna. Jak bedzie kiedys dziewczynka to kupuje. Ufff a juz stawialam na emme jakby co smile))
        • ichi51e Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 30.08.14, 12:13
          Poprawka - bedzie silver cross kensington. Wlasnie czytam wspomnienia babki ktora pisze ze jak byla malym dzieckiem jej matka wozila w tym wozku ja niemowlaka jej przyjaciolke i kuzyna. Na raz.
    • 18lipcowa3 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 25.08.14, 19:33
      Jak dla mnie sporo wózków w wersji black. Inne kolory do mnie nie przemawiają.
      I tak Camelon, GT, Maclaren XT w wersji black są przepiekne.
    • malaidka Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 25.08.14, 19:47
      To mnie się coś poprzestawiało i coraz bardziej podoba mi się Stokke Xplory. Kiedyś wydawał mi się paskudny. I Mima któraś też jest zbliżona wyglądem. Szkoda tylko, że kosmiczny wygląd łączy się z kosmiczną ceną.
      W ogóle podoba mi się taki nowoczesny design.
      Może przy drugim... Eh, rozmarzyłam sięsmile
    • agusia041 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 25.08.14, 20:33
      Silver Cross Balmoral, aż dech mi zaparło, gdy zobaczyłam go na żywo. Naprawdę robi wrażenie smile
      • dominiczka87w Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 26.08.14, 23:24
        Dla mnie też z klasyków Silver Cross Balmoral smile
        Inglesina classica też piękna big_grin
        z tych nowoczesniejszych... zawsze się obracam za moodem u mnie jezdzi czarny na białym stelazu, ale różowe też śliczne smile
        • martuska1982 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 16:45
          dominiczka87w napisała:

> Dla mnie też z klasyków Silver Cross Balmoral smile
          > Inglesina classica też piękna big_grin
          > z tych nowoczesniejszych... zawsze się obracam za moodem u mnie jezdzi czarny n
          > a białym stelazu, ale różowe też śliczne smile

A ja w Płocku już ze cztery moody widziałam, oczywiscie róż na białym stelazu jako pierwszy, ale pojawiły się też na czarnym stelażu chyba brązowy i na białym stelażu czarny widziałam i jeszcze brązowe siedzisko na białym stelażu.
          • dominiczka87w Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 16:58
            Co Ty u mnie jest wozkowe zad...e...może nie królują baby merce wink ale camarello ostatnio pełno no i tako, x-landery i mutsy. Reszta to pojedyncze egzemplarze
            • martuska1982 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 17:35
              dominiczka87w napisała:

> Co Ty u mnie jest wozkowe zad...e...może nie królują baby merce wink ale camarel
              > lo ostatnio pełno no i tako, x-landery i mutsy. Reszta to pojedyncze egzemplarz
              > e
              Ba! Ja dziś widziałam elodie details dokładnię tą parasolkę big_grin
              Elodie

Mijała mnie dosłownie o kilka centymetrów. tongue_out
              Śliczny wózek na pięknym czarnym stelażu, cichy dosyć, ale jechał po w miare gładkim chodniku, no ale wydawał się twardszy niż xt maca.

Poza tym coraz częsciej moje oko dostrzega w Płocku stokke, bugaboo. Cieszy mnie to. smile
              • dominiczka87w Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 19:21
                Dokładnie ta Elodie macalam w pon w Toya4us wink
    • linkap_wawa Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 26.08.14, 10:48
      bogaboo cameleon neon pop (ten granatowy z czerwonymi kolkami) - nie wiem czy on jest rzeczywiscie najladniejszy ale wryl mi sie w pamiec jako cudosmile
      • afroddytta Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 26.08.14, 11:03
        A ja sie zastanawiałam czy go nie wymienić w wątku na najbrzydszy wozek big_grin widziałam go na żywo i takich zestawień kolorystycznych nie lubię, jakos badziewnie mi wyglądają jakby samemu przemalowane wink
        Tylko sie Linka nie obrażaj suspicious
        • linkap_wawa Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 26.08.14, 11:41
          haha! dobresmile chyba widzialysmy ten sam, bo ja go kilka razy widzialam w okolicy Hala Wola
          • afroddytta Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 26.08.14, 11:56
            Nie tego nie widziałam widziałam akurat w Paryżu, w ogóle tam wiele widziałam fajnych wózków, nawet moj m zwracał na nie uwagę wink
    • sylki Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 18:56
      oczywiście, że stokke xplory pink big_grin
      • aga_1980_31 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 18:57
        Podpisuję się wszystkimi kończynami tongue_out
      • mama1dawidka Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 29.08.14, 16:47
        sylki napisała:

> oczywiście, że stokke xplory pink big_grin
        A widzialyscie allblack stokke?
        To dopiero odlot tongue_out
        • sylki Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 29.08.14, 22:05
          Widziałam, jak zwykle sto lat za murzynami to stokke jest ;D
    • ewa-krystyna Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 28.08.14, 19:33
      Inglesina Classica smile mialam ale ze starsza gondola nie ta piekna.... ale i tak warto bylo smile rowniez w wersji spacerowej smile
      Silver Cross Kensington - uwielbiam i uzywalam przy corce, super na spacery smile
      to moje dwa faworyty z klasycznych staroswieckich wozkow smile
    • mgielka82 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 29.08.14, 13:39
      ze spacerowek elodie details
    • mama1dawidka Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. Moj :P 29.08.14, 16:46
      Wiem Swinia jestem
      Ale uwielbiam mojego cama Übranego na czarno jak i moje bee w wersjii niebieskiem jak i zoltej
      tongue_out
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/BgqFzOj4euSWtA1crB.jpg
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/ge/ji/grnd/buBLAe9IsZp2EPTEsB.jpg
      • matyldamoja mama1dawidka 29.08.14, 16:57
        przecudne są , mam pytanie czy do żółtego nie czepia się robactwo w lecie, wygląda ślicznie
        • mama1dawidka Re: mama1dawidka 29.08.14, 17:55
          W sumie To nie Ale ja rzadko na spacery chodze tongue_out
          • matyldamoja Re: mama1dawidka 29.08.14, 17:58
            hahahh dziękuję
    • gleana Re: mama1dawidka 30.08.14, 17:08
      Akurat. Co to, jakaś nowa kampania reklamowa GE?
    • kar-ula Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 30.08.14, 18:24
      A ja tak sie zastanawiam izastanawiam od kilku dni i dochodze do wniosku, ze chyba najbardziej podoba mi sie moj Gesslein w wersji turkusowej a najbardziej pewnie by mi sie podobal czerwony smile
      Poza tym zawsze urzeka mnie Joolz.

A co do G..E.. to dystrybutor mysli, ze jak nagle pojawi sie kilka wpisow pod roznymi nikami na temat tego wozka, to my nie wyczaimy, o co chodzi smile Zwlaszcza, ze juz dluuuugo ich tu nie bylo uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka