martuska1982 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 25.08.14, 16:17 Dla mnie inglesina classica. Przepiękny wózek. Pewnie niezbyt praktyczny, ale dla samego wyglądu chyba przy drugim dziecku kupię na chwilkę. Nie każdy lubi styl retro, ja na codzień też sobie w sumie tego wózka nie wyobrażam, ale choć raz pojedzic takim cudem musze. Odpowiedz Link
polinqa Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 25.08.14, 17:05 Martuska no ja zrealizowałam swoje marzenie o Inglesinie właśnie warto, jest najpiękniejsza bo retro lubię. Choć co prawda może to nie ten wątek, ale wiesz, na polskie drogi to ona niestety nie bardzo, za to gondola cudna i kupię ją znowu tylko może nie Classice a Vittorię Tak czy tak póki co inglesina classica zwycięża w moim plebiscycie na piękny wózek haha Odpowiedz Link
ichi51e Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 18:40 O matko i corko! Inglessina piekna. Jak bedzie kiedys dziewczynka to kupuje. Ufff a juz stawialam na emme jakby co )) Odpowiedz Link
ichi51e Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 30.08.14, 12:13 Poprawka - bedzie silver cross kensington. Wlasnie czytam wspomnienia babki ktora pisze ze jak byla malym dzieckiem jej matka wozila w tym wozku ja niemowlaka jej przyjaciolke i kuzyna. Na raz. Odpowiedz Link
18lipcowa3 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 25.08.14, 19:33 Jak dla mnie sporo wózków w wersji black. Inne kolory do mnie nie przemawiają. I tak Camelon, GT, Maclaren XT w wersji black są przepiekne. Odpowiedz Link
malaidka Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 25.08.14, 19:47 To mnie się coś poprzestawiało i coraz bardziej podoba mi się Stokke Xplory. Kiedyś wydawał mi się paskudny. I Mima któraś też jest zbliżona wyglądem. Szkoda tylko, że kosmiczny wygląd łączy się z kosmiczną ceną. W ogóle podoba mi się taki nowoczesny design. Może przy drugim... Eh, rozmarzyłam się Odpowiedz Link
agusia041 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 25.08.14, 20:33 Silver Cross Balmoral, aż dech mi zaparło, gdy zobaczyłam go na żywo. Naprawdę robi wrażenie Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 26.08.14, 23:24 Dla mnie też z klasyków Silver Cross Balmoral Inglesina classica też piękna z tych nowoczesniejszych... zawsze się obracam za moodem u mnie jezdzi czarny na białym stelazu, ale różowe też śliczne Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 16:45 dominiczka87w napisała: > Dla mnie też z klasyków Silver Cross Balmoral > Inglesina classica też piękna > z tych nowoczesniejszych... zawsze się obracam za moodem u mnie jezdzi czarny n > a białym stelazu, ale różowe też śliczne A ja w Płocku już ze cztery moody widziałam, oczywiscie róż na białym stelazu jako pierwszy, ale pojawiły się też na czarnym stelażu chyba brązowy i na białym stelażu czarny widziałam i jeszcze brązowe siedzisko na białym stelażu. Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 16:58 Co Ty u mnie jest wozkowe zad...e...może nie królują baby merce ale camarello ostatnio pełno no i tako, x-landery i mutsy. Reszta to pojedyncze egzemplarze Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 17:35 dominiczka87w napisała: > Co Ty u mnie jest wozkowe zad...e...może nie królują baby merce ale camarel > lo ostatnio pełno no i tako, x-landery i mutsy. Reszta to pojedyncze egzemplarz > e Ba! Ja dziś widziałam elodie details dokładnię tą parasolkę Elodie Mijała mnie dosłownie o kilka centymetrów. Śliczny wózek na pięknym czarnym stelażu, cichy dosyć, ale jechał po w miare gładkim chodniku, no ale wydawał się twardszy niż xt maca. Poza tym coraz częsciej moje oko dostrzega w Płocku stokke, bugaboo. Cieszy mnie to. Odpowiedz Link
dominiczka87w Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 19:21 Dokładnie ta Elodie macalam w pon w Toya4us Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 26.08.14, 10:48 bogaboo cameleon neon pop (ten granatowy z czerwonymi kolkami) - nie wiem czy on jest rzeczywiscie najladniejszy ale wryl mi sie w pamiec jako cudo Odpowiedz Link
afroddytta Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 26.08.14, 11:03 A ja sie zastanawiałam czy go nie wymienić w wątku na najbrzydszy wozek widziałam go na żywo i takich zestawień kolorystycznych nie lubię, jakos badziewnie mi wyglądają jakby samemu przemalowane Tylko sie Linka nie obrażaj Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 26.08.14, 11:41 haha! dobre chyba widzialysmy ten sam, bo ja go kilka razy widzialam w okolicy Hala Wola Odpowiedz Link
afroddytta Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 26.08.14, 11:56 Nie tego nie widziałam widziałam akurat w Paryżu, w ogóle tam wiele widziałam fajnych wózków, nawet moj m zwracał na nie uwagę Odpowiedz Link
sylki Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 18:56 oczywiście, że stokke xplory pink Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 27.08.14, 18:57 Podpisuję się wszystkimi kończynami Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 29.08.14, 16:47 sylki napisała: > oczywiście, że stokke xplory pink A widzialyscie allblack stokke? To dopiero odlot Odpowiedz Link
sylki Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 29.08.14, 22:05 Widziałam, jak zwykle sto lat za murzynami to stokke jest ;D Odpowiedz Link
ewa-krystyna Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 28.08.14, 19:33 Inglesina Classica mialam ale ze starsza gondola nie ta piekna.... ale i tak warto bylo rowniez w wersji spacerowej Silver Cross Kensington - uwielbiam i uzywalam przy corce, super na spacery to moje dwa faworyty z klasycznych staroswieckich wozkow Odpowiedz Link
mgielka82 Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 29.08.14, 13:39 ze spacerowek elodie details Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. Moj :P 29.08.14, 16:46 Wiem Swinia jestem Ale uwielbiam mojego cama Übranego na czarno jak i moje bee w wersjii niebieskiem jak i zoltej Odpowiedz Link
matyldamoja mama1dawidka 29.08.14, 16:57 przecudne są , mam pytanie czy do żółtego nie czepia się robactwo w lecie, wygląda ślicznie Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: mama1dawidka 29.08.14, 17:55 W sumie To nie Ale ja rzadko na spacery chodze Odpowiedz Link
gleana Re: mama1dawidka 30.08.14, 17:08 Akurat. Co to, jakaś nowa kampania reklamowa GE? Odpowiedz Link
kar-ula Re: Najładniejszy wózek jaki widziałyście. 30.08.14, 18:24 A ja tak sie zastanawiam izastanawiam od kilku dni i dochodze do wniosku, ze chyba najbardziej podoba mi sie moj Gesslein w wersji turkusowej a najbardziej pewnie by mi sie podobal czerwony Poza tym zawsze urzeka mnie Joolz. A co do G..E.. to dystrybutor mysli, ze jak nagle pojawi sie kilka wpisow pod roznymi nikami na temat tego wozka, to my nie wyczaimy, o co chodzi Zwlaszcza, ze juz dluuuugo ich tu nie bylo Odpowiedz Link