matadwa 11.11.14, 13:31 a tak chciałam się pochwalić (zdjęcie jest w moim profilu-galerii, nie umiem go wkleić bezpośrednio w treść posta). pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoja1977 Re: Pomogę :) 11.11.14, 15:35 Faktycznie wygląda na taki w bardzo dobrym stanie. A gdzie taki upolowałaś ? Odpowiedz Link
matadwa Re: Pomogę :) 11.11.14, 16:04 znalazłam na tablicy, i ciut stargowałam stan na zdjęciu trochę lepszy (nie wiedzieć czemu ) niż w realu.faktycznie to taki dobry, może z małym plusem w zasadzie najgorzej wygląda materiał budki; pozaciągana jest w kilku miejscach, stelaż porysowany gdzieniegdzie składanie- rozkładanie- samochód- wiadomo), zamek na barierce, a w zasadzie ten materiał (czarny) okalający go popękany. Tapicerka zaskakująco dobrze, koła ok, nic nie trzeszczy (póki co), folia w komplecie plus dodatkowe zaczepy do blokady przednich kół, wózek wyprany, ja zadowolona Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: Pomogę :) 11.11.14, 16:21 to ten z Poznania? wczoraj jeszcze wisiał na olx, chciałam pisać , bo moja córka zaczęła marudzić ,że wygdniej jej w fusionie a mamy starą wersje z zablokowanymi kołami. Odpowiedz Link