Dodaj do ulubionych

podnóżek w PP Booklet

14.01.15, 15:56
Dziewczyny,
Mam pytanie, odnośnie podnóżka w Booklecie. Czy podnozek rozkłada się za pomocą uchwytu pod nim jedną ręką, czy może po bokach są jakieś przyciski i robi się to dwoma rękami?
Z gory dziekuje za info
Obserwuj wątek
    • mamusia.13 Re: podnóżek w PP Booklet 14.01.15, 16:01
      po bokach dwoma rękami
      • takajednamama35 Re: podnóżek w PP Booklet 14.01.15, 16:02
        Ok, wielkie dzięki za info smile
    • baba_za_kolkiem Re: podnóżek w PP Booklet 15.03.15, 10:59
      Podnioszę tamet, bo mam problem chyba z podnóżkiem. Drogie posiadaczki Bookleta: czy u was daje się podnóżek ustawić w pozycji:
      a) całkiem poziomej, na równi z siedziskiem,
      b) całiem lub prawie całkiem opuszczonej, żeby dziecko sięgało nóżkami do stopna???
      U mnie każdorazowo podnóżek pozostaje w pozycji takiej chyba pośredniej między tymi dwiema pozycjami, tak na powiedzmy pół-opuszczony. Wiem o tych sprzączkach po bokach. Trzymam wciśnięte, unosze podnóżek do góry żeby ustawić go w poziomie, nie daje sie do końca, i nie klika, klika jak znów się nieco opusci, i wtedy po kliknięciu utrzymuje sie w tym pół-opuszczeniu. Przy próbie opuszczenia go całkiem - to samo, nie do końca sie daje i nie klika na dole, jak go puszcze wraca do góry i wtedy klika.
      Macie tak samo? Właściwie przy takim działaniu podnóżka nie można go nazwać regulowanym, jest to podnóżek nieregulowalny uncertain
      • magda79pn Re: podnóżek w PP Booklet 15.03.15, 11:46
        U mnie można całkiem w dół, a drugą pozycja to w poziomie ale nie jest to na równi z siedziskiem tylko niżej jakby trochę opuszczony był.
    • aszyk71 Re: podnóżek w PP Booklet 15.03.15, 12:21
      U mnie tak samo jak u Magdy
      • baba_za_kolkiem Re: podnóżek w PP Booklet 15.03.15, 19:32
        OK, to wygląda na to, ze to jest ta pozycja co i u mnie, ta półopuszczona (może pół to za dużo powiedziane, lekki opust to jest względem linii siedziska). To w takim razie musze jeszcze popróbować z tym całkowitym opuszczeniem w dół.
        Dzieki dziewczyny.
        • magda79pn Re: podnóżek w PP Booklet 15.03.15, 20:17
          wkładasz palce w te otwory po bokach podnóżka i przesuwasz palcami w dół takie przyciski co są w środku i opuszczasz podnóżek

żeby podnóżek był w pozycji poziomej, po prostu podnosisz go w górę i on sam się blokuje
          • baba_za_kolkiem Re: podnóżek w PP Booklet 15.03.15, 21:11
            Dokładnie tak robię. Problem mój polega na tym, że kiedy wcisnę te boczne przyciski i opuszczam podnózek na dół, na dole nie blokuje się/nie klika/nie zaskakuje. NIe pozostaje w tej opuszczonej pozycji, zwisa sobie luźno aż sam kiwając się. Też tak masz? Może szukam dziury w całym? Moim zdaniem on w pozycji opuszczonej powinien też jakoś zaskoczyć, kliknąć żeby w tej pozycji pozostać. Czy nie?
            • atwar1 Re: podnóżek w PP Booklet 15.03.15, 21:20
              U mnie nie klikał na dole. Tak już jest wink
              • magda79pn Re: podnóżek w PP Booklet 15.03.15, 21:31
                na dole nie klika smile i jak mój syn miał podnóżek schowany w pokrowcu na nogi, to gdy podnosił nogi do góry, to podnóżek się podnosił i blokował od razu smile
                • baba_za_kolkiem Re: podnóżek w PP Booklet 15.03.15, 21:51
                  smile z jednej strony kamień z serca, bo już myślałam, że mam jakiś felerny egzemplarz smile Ale z drugiej, troche dziwne rozwiązanie. Póki co mały siedzi z podnóżkiem uniesionym, więc nie mam się co martwić na zapas.... Ale buty już mu prawie wystają smile
                  Dzieki dziewczyny, troche mnie uspokoiłyście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka