Dodaj do ulubionych

To teraz ja proszę o radę

18.02.15, 12:54
Mamy dwa wózki na stanie bugaboo bee + i maclarena xt

i teraz mam dylemat bo moj synek jak siedzi w bee to ma budke na glowie jak ja rozłoże i zastanawiam sie nad sprzedazą bee ale kocham go za wielki kosz za to maclarena wogule nie uzywam sporadycznie . teraz zbliza sie wiosna - lato wiec budki nie bede uzywac w bee i wozio bede ok ale czy napewno to znak zapytania

i mam taki plan zeby sprzedac oba wozki a kupic BJ ZIP ale czy nie bede załowac
dodam ze moj synek ma 2,5 miesiecy wiec niedlugo koniec wozkowania

i nie chce kupować wózka bo musze nim pojezdzic na koncowce tylko z praktycznego punktu widzenia mania mi jakos juz przeszła smile
bardziej ma to byc wozek do miasta na szybsze spacery smile

co byscie zrobiły na moim miejscu
Obserwuj wątek
    • linkap_wawa Re: To teraz ja proszę o radę 18.02.15, 13:21
      tez ciagnelo mnie do zip'a ale ktoras z forumek go ostatnio opisala i mnie z niego wyleczyla - bo jest duuzy.. oczywiscie kazdy ma inne potrzeby, ale mi osobiscie dla prawie trzylatka na szybkie wypady bardziej pasuje lekka, mala podwiezdupka. Na ostatnie, wozkowe lato mam dla mojej cory Quinny Yezz'a. Skoro uwielbiasz bee to ja bym go na twoim miejscu zostawila a sprzedala maclarena, ktorego nie uzywasz i dopkupila cos lekkiego wlasnie.
      • 3maj.z.lila Re: To teraz ja proszę o radę 18.02.15, 13:37
        dokładnie... sprzedaj Maclarena i kup coś na jego miejsce smile
    • grudniowa.mama Re: To teraz ja proszę o radę 18.02.15, 14:32
      A ja bym sprzedała maca, kupiła zipa i w zależności od tego co byłoby fajniejsze sprzedała któryś z nich albo zostawiła oba tongue_out
      • agnes_nyc Re: To teraz ja proszę o radę 18.02.15, 16:54
        strasznie sie przywiazalam do bee smile przylecial ze mna z usa wiec sentyment mam wiekszy do niego heheheheh

jak sprzedawalam cameleona to az lezka sie zakrecila
        te wozki mam od poczatku wozkowania i dbam o nie jak nie wiem co

na macu mi jakos tak nie zalezy jak na bee

wiec chyba pozbedziemy sie maca
        • martuska1982 Re: To teraz ja proszę o radę 18.02.15, 17:58
          Ja bym sprzedała maclarena i zostawiła bee. Sama bee sprzedałam tylko ze względów finansowych, bo to spora zamrożona kasa była. Gdybym mogła sobie pozwolić na posiadanie go to miałabym go do końca i potem, gdy przydarzyła się wpadka, na pewno postanowiabym go zostawic dla drugiego bobasa. A tak dupa i pewnie będę polować na bee jak trochę kasy wpadnie, a dziecię będzie nieco starsze.
          • agnes_nyc Re: To teraz ja proszę o radę 18.02.15, 21:02
            Ja podswiadomie licze na wpadke za kilka lat hehehehehhee ale wtedy beda nowe modele wiec jak tylko kacper wyrosnie z wozka sprzedamy bee ale to gdzies zapewne za rok albo i dluzej

jak dobrze ze mozna jeszcze liczyc na wsparcie wozkowe kolezanek smile
            • martuska1982 Re: To teraz ja proszę o radę 18.02.15, 21:52
              agnes_nyc napisała:

> Ja podswiadomie licze na wpadke za kilka lat hehehehehhee ale wtedy beda nowe
              > modele wiec jak tylko kacper wyrosnie z wozka sprzedamy bee ale to gdzies zapew
              > ne za rok albo i dluzej
              >
              > jak dobrze ze mozna jeszcze liczyc na wsparcie wozkowe kolezanek smile
              >

O, to akurat jak być moze bedę rozważała czy to już dobry moment na zakup. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka