Dziewczyny, czy znacie / macie doświadczenie z wózkiem Instep Safari Double?
Jestem w trakcie poszukiwania wózka bliźniaczego. Oczywiście napaliłam się na Nippera, ale okazało się, że kuzynka nie sprzedała swojego bliźniaczego wózka i postanowiła mi go ofiarować

Jako, że na darowane narzekać nie należy, to biorę bez mrugnięcia

tym bardziej, że to co najmniej 2tys do przodu. Wózek ma duże kola, jakby rowerowe i prowadzi się dosłownie 1 palcem. Ale poza tym nic nie wiem o nim... Stąd moje pytanie.
Mam jeszcze prośbę o pomoc. Do tego wózka będę chciała dokupić gondolkę / kokon czy jakąś inną torbę na dziecko dla niemowlaka, który ma się urodzić w czerwcu. Myślicie, że da radę dobrać coś takiego? Na co powinnam zwrócić uwagę? Przeglądałam takie gondolki i wydały mi się bardzo wąskie i grube. Ostatnimi czasy w lecie mamy upały i zastanawiam się czy w związku z tym taka gondolka w ogóle ma sens czy dziecku nie będzie w niej za gorąco.
Kuzynka miała jakąś gondolkę, ale dawno sprzedała i nie pamięta też już co to było... A może któraś z Was ma takie cudo i chciałaby się go pozbyć?
Poza tym wózkiem mam zwykłą gondolę (Jedo Fyn) więc i z niej będę korzystać, gdy nie będę biec gdzieś z 2ką czy 3jką...