thektoska
11.02.16, 20:42
Weszlam dzis w posiadanie MB Duet
Tym samym mam aktualnie na stanie :
- 3 podwojne wozki
- 3 pojedyncze wozki
Musze skonczyc z ta obsesja sprawdzania czy inny sprzet bedzie lzejszy, ladniejszy, latwiej podbijalny, bedzie miec wiekszy koszyk, wiecej miejsca dla moich dzieci, wygodniej rozkladane oparcie, lepszy podnozek
Musze z tym skonczyc i basta!!!!!
Z pamietnika nalogowca:
- od miesiaca czytalam, szukalam, rozmyslalam,
- urabialam meza, udalo mi sie nawet wpedzic go wpoczucie winy, ze z powodu jego niezdecydownia i braku wsparcia w zakupie 6 tego wozka stracilismy jedna super hiper okazje
- dzis postawilam wspomnianego meza przed wyborem: starszy model z drugiej reki w swietnym stanie i okazyjnej cenie, czy tez nowszy model w lekkiej promocji (czytaj przeszlo 2 razy drozej niz opcja nr 1)
- z wypiekami na twarzy pojechalismy po odbior wozu, nawet Maz te wypieki na twarzy juz ma i nie moze sie doczekac testow nowego wozu!!!!
- po zaladowaniu nowego trofeum do bagaznika poczulam ta ogromna ulge, ze wreszcie zdobylam to na co tak dlgo czekalam i zaczlam opowiadac Mezowi, jak to nie jestem pewna czy zamienie ten wozek w przyszlosci na nowszy model MB czy tez na Nippera
Jak juz sie zlapie kroliczka to przestaje bc fajnie, nawet jesli to pierwszy czerwony wozek w naszym zyciu.
Najlepsze jest to, ze ten Maz to ze mna juz sie zastanawia z pelnym entuzjazmem na co zmienimy wozek, ktory jeszcze na spacer nie wyjechal....
Czy to juz czas zeby zaczac sie leczyc?
A teraz na serio: moze ktos wie czy do Dueta potrzebuje adaptery zeby zalozyc gondolke i czy gondola z jakiegokolwiek innego wozu bedzie pasowac?