gochalodz 21.03.16, 16:38 Nowe wcielenie wózka Inglesina Zippy, waga poniżej 7kg! Możliwość montowania gondoli. www.inglesina.it/passeggini/zippy-light Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuqiereq Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 21.03.16, 17:49 Fajny, podobny do BJ zip jeździłaś nim? Jak się prowadzi podbija?? Kółka terkoczą?? Odpowiedz Link
gochalodz Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 21.03.16, 21:02 Nie wiem czy ktoś nim jeździł,bo on dopiero wchodzi do sklepów Wg mnie to może być fajny lekki wózek wielofunkcyjny od urodzenia, tańsza alternatywa dla pszczółki. Odpowiedz Link
kasiamamaani Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 22.03.16, 09:23 ja jeździłam tą pierwszą, ale się nie polubiłyśmy, głównie ze względu na mój długi krok i dwie rączki (wolę pełną). Mam nadzieję, że nowa wersja będzie nieco bardziej ergonomiczna (jak Avio), bo baaardzo mi się podoba. Odpowiedz Link
acora Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 21.03.16, 22:39 Podoba mi się. Szczególnie ten stelaż w połączeniu z niebieskim i wielka buda. I pałąk! I składanie! I amortyzacje ma niby na wszystkie koła? Nie widzę tylko, żeby rączka była regulowana. Odpowiedz Link
gochalodz Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 21.03.16, 22:59 Rączka chyba nie jest regulowana, ale w którymś z filmików na Youtube widziałam, że facet się na tym wózku praktycznie położył prezentując amortyzację Odpowiedz Link
mamuskala Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 22.03.16, 06:16 Orientujecie się, jaka moze być cena? Odpowiedz Link
gochalodz Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 22.03.16, 16:42 ok 300euro +100euro za wkład dla noworodka Odpowiedz Link
mamuskala Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 23.03.16, 06:00 Czy on w PL jest już dostępny? w Tripie jedyne, co mnie wkurza to rozkładanie oparcia. Odpowiedz Link
gochalodz Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 23.03.16, 17:37 W Czechach i na Słowacji będzie na pewno, a niektóre ich sklepy wysyłają bez problemu do Polski. www.babystore.cz/sportovni-kocarky/sportovni-kocarek-inglesina-zippy-light-2016-ocean-blue/ www.malvik.cz/Doplnky-ke-kocarkum-132/Matrace-do-kocarku/Inglesina-Sweet-Puppy-sada-pro-novorozence-pro-Zippy-Light-matrace-striska-a-decka www.maderna.sk/kociky-sportove/inglesina-zippy-light-sportovy-kocik/ Odpowiedz Link
kejka85 Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 22.03.16, 07:46 Rewelacja. Ciekawe jak prowadzenie i podbijanie? No i jaką cenę walną Odpowiedz Link
endy-wia Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 29.03.16, 14:02 No to jestem zauroczona, chyba jest do dla mnie ideał. Jestem zdecydowana na zakup, czy ktoś wie czy w Pl jest gdzies dostepny juz? czy nie ma ryzyka zamowic z tych wyzej podanych sklepów ? Ktos u nich juz zamawial? Odpowiedz Link
endy-wia Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 30.03.16, 13:34 To mam dobrą wiadomość dla zainteresowanych, pisałam do polskiego dystrybutora inglesiny i zippy light będzie dostępna w pl w maju)) Odpowiedz Link
annulka79 Ktoś widział? 06.09.16, 11:48 Czy któraś z forumowiczek kupiła może ten wózek, albo oglądała go na żywo i może podzielić się spostrzeżeniami? Koleżanka wypatrzyła go w necie i wpisała na długą listę potencjalnych Odpowiedz Link
ferrieha Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 09.10.16, 14:46 składanie jest skopiowane z pliko mini, tylko w pliko najpierw zwalnia się dźwignie w obu rączkach, a inglesina przeniosła ją sprytnie do przycisku na tym uchwycie do składania Odpowiedz Link
inka.1982 Re: NOWOŚĆ inglesina zippy light 09.10.16, 15:31 Hej, A moze masz ten wózek i mogłabyś się podzielić wrażeniami z jazdy? Odpowiedz Link