Dodaj do ulubionych

Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem

10.04.16, 09:35
Cześć! Szukam wózka. Potrzebuje spacerowkr, ale planuje kolejne dziecko wiec musi byc możliwość dokupienia gondoli... Ja juz sama nie wiem co wybrac, ale jest postęp bo wiem czego wymmagac od wozka, wiec pomozcie proszę ☺

- przekladane siedzisko
- regulowana rączka - mam 160cm wzrostu
- rozkladane oparcie siedziska - dziecko ma 7miesiecy
- wózek powinien się fajnie składać, czesto podróżujemy
- mieszkamy w miescie, wiec wozek na miejskie drogi, chodniki
- lekki (albo przynajmniej nie ciezki) mieszkaam na pierwszym piętrze w kamienicy
- możliwość kupna gondoli do kompletu
- i nie stac mnie na wozek za 3000tys smile))
-moze byc uzywany ale w bardzo dobrym stanie

Bardzo was proszę pomozcie bo aktualnie jestem bez wózka więc muszę szybko kupic nowy.

P.s czytalam inne wątki
Obserwuj wątek
    • mamija5 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 10:18
      Może Brio go/britax go albo Peg perego book plus?

• martuska1982 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 11:27

> - przekladane siedzisko
      Brio go
      > - regulowana rączka - mam 160cm wzrostu
      Brio go
      > - rozkladane oparcie siedziska - dziecko ma 7miesiecy
      Brio go, ale nie rozklada sie calkiem na plasko.
      > - wózek powinien się fajnie składać, czesto podróżujemy
      > - mieszkamy w miescie, wiec wozek na miejskie drogi, chodniki
      Brio go i na miejskie i na wiejskie, ma duze kola tylne i super amortyzacje, przednie mniejsze skretne, przez co ozek jest bardzo zwrotny
      > - lekki (albo przynajmniej nie ciezki) mieszkaam na pierwszym piętrze w kamieni
      > cy
      Brio go jest lekki jak na ten gabaryt wozka. Lzejsze to juz tylko te typowe male spacerowki na malych kolach.
      > - możliwość kupna gondoli do kompletu
      Na brio zamontujesz i gindole i fotelik
      > - i nie stac mnie na wozek za 3000tys smile))
      > -moze byc uzywany ale w bardzo dobrym stanie

Brio go uzywany z gondola w przyzwoitym stanie di 2000zl powinno sie znalezc
      • martuska1982 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 11:30
        Aaaa, do skladania nie odnioslam sie, bo ja nie podrozuje z wozkiem, skladam go tylko od czasu do czasu by schowac pod lozeczko corki. Moim zdaniem po zlozeniu jest przecietny, ale to ogolnie duzy wozek, wiec nie zlozy sie nagle do wymiarow yoyo.
        • mamija5 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 12:32
          Składa się bajecznie jak na tak duży wózek. Do kostki, nic nie sterczy itp. Razem z siedzeniem do świata i do mamy!
          • martuska1982 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 16:21
            mamija5 napisała:

> Składa się bajecznie jak na tak duży wózek. Do kostki, nic nie sterczy itp. Raz
            > em z siedzeniem do świata i do mamy!

No wlasnie jednak sterczy - raczka.

https://i1296.photobucket.com/albums/ag8/swiatwozkowblog/IMG_0572_zpss7npce5c.jpg
            • hankuslove Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 20:06
              Ooo dzieki za zdjecie ??
            • mamija5 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 11.04.16, 22:56
              Na zdjęciu nie masz siedziska, tylko sam stelaż. Jak wepniesz siedzisko i z nim złożysz, to miejsce pod rączką jest zapełnione wink
            • mamija5 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 11.04.16, 23:13
              mg]static.pokazywarka.pl/i/6500274/566387/wp-20160411-22-55-09-pro.jpg[/img]
    • kasiamamaani Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 13:58
      Twoje kryteria spełnia też M&P Sola 2 i Sola City, Armadillo Flip. Te wózki można kupić spokojnie w bardzo dobrym stanie z drugiej ręki.
      Są ładne i dość lekkie, fajnie się składają i da się do nich kupić gondolę.

• sermag Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 17:34
        A czy aktualnie ktoras forumka ma na stanie M&P Sola2?
        • kasiamamaani Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 19:20
          ktoś miał, nie pamiętam smile
    • acora Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 18:29
      Bee Plus może? Można jakaś tańszą gondole zamontować na adapterach, niekoniecznie trzeba używać oryginalnej. Chyba od Toro pasuje.
      • fionka38 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 19:46
        Może britax affinity???
        • hankuslove Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 19:59
          Ooo faajny, a jest gorszy od next'a? Jaka jest roznica?
      • martuska1982 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 10.04.16, 21:27
        Tylko dodac trzeba, ze bee razem z siedziskiem sklada sie tylko w ustawieniu dziecko przodem do swiata. Do rodzica siedzosko trzeba zdjac przed zlozeniem stelaza.
        • acora Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 11.04.16, 04:57
          Z tego, co wiem, każde Bee można złożyć w każda stronę z zamontowanym siedziskiem. Bee Plus i 3 miałam, Bee zwykle widziałam na zdjęciach złożone z siedziskiem do rodzica (sama prosiłam o sprawdzenie, czy się da, bo na filmie na youtubie tego nie pokazywali) - i w obie strony działało tak samo smile
          • martuska1982 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 11.04.16, 12:04
            Ja probowalam zlozyc z zamontowanym siedziskiem przodem do mnie i sie nie da. Jest opor, siedzisko blokuje. Nie chce pchac na sile zeby nie polamac.
            • martuska1982 Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 11.04.16, 12:14
              Aaaaaaaaaa
              Da sie. Glupia nie popchnelam siedziska do przodu. Z oparciem ustawionym na siedzaco skladalam i byl opor skorupy siedziska. Jak sie je popchnie do przodu to sie da. Git, kolejny punkt na liscie zalet. big_grin
              • acora Re: Szukam spacerowki z przekladanym siedziskiem 11.04.16, 17:12
                big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
    • gochalodz RE 10.04.16, 22:39
      Jane Muum złożysz sam stelaż, jak i z siedziskiem. Nowa wersja 2016 ma poprawioną, większą budę.
      petitbonton.blogspot.no/2014/10/jane-muum-miejska-spacerowka.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka