Dodaj do ulubionych

Britax b-smart vs britax afinity

19.04.16, 09:24
Pomozcie się zdecydować. Ten afinity jest kubelkowy, polecacie? Dzidziol 6m. Byl zadowolony jak w nim siedział, wozek wydaje sie byc wygodny. B-smart ma teraz fajna cene w tosi tylko ten kolor purple rain.. Będzie okej dla chłopaka?
Obserwuj wątek
    • sinaga Re: Britax b-smart vs britax afinity 19.04.16, 10:49
      Nie miałam żadnego z tych wózków, ale affinity oglądałam dokładnie w sklepie. Jeździłam, podbijałam, składałam itd.
      Jest naprawdę fajnym wozeczkiem. Teraz wszedł do sprzedaży ulepszony model (np.głębsze siedzisko) britax affinity 2.
      Wozka b-smart nie oceniam pod względem technicznym bo nie wiem, ale optycznie nie podoba mi się. A ten kolor to już w szczególności.
      Jednoznacznie z tych dwóch zdecydowałam się na affinity. (Czarny albo piękny żywy niebieski)
    • tygrysek2006 Re: Britax b-smart vs britax afinity 19.04.16, 13:08
      A ja akurat kupiłam b-smarta w Tosi, tenże kolor i to dla chłopaka. Dla mnie wózek ok. Nie wiem, jak się sprawuje na zewnątrz, bo jeszcze nie miałam okazji pojeździć. Jednakże pod względem wielkości spacerówki wydaje się być dość mały i wąski. Nie wiem, na jak długo wystarczy.
      • hankuslove Re: Britax b-smart vs britax afinity 19.04.16, 13:55
        A mozesz ppdeslac foty? Zeby zobaczyc jak na zywo wyglada?
    • tygrysek2006 Re: Britax b-smart vs britax afinity 23.04.16, 06:37
      Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje. Nie mialam dostępu do internetu. Podaj proszę maila, to oczywiście wyślę Ci zdjęcia.
      • szmytka1 Re: Britax b-smart vs britax afinity 04.01.17, 23:32
        I jak się sprawdził? Możesz napisać kilka słów recenzji?
        • tygrysek2006 Re: Britax b-smart vs britax afinity 20.02.17, 23:14
          Jestem bardzo zadowolona, aczkolwiek dla nowordka mało komfortowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka