polinqa 22.04.16, 15:57 Zrobiłam porównanie tych dwóch wózków (taaak wiem dawno mnie nie było, ale czytam hahah), bardzo ciekawie wypada Kees, choć Yoyo wcale nie gorzej. Teraz sama nie wiem co bym kupiła, bo to nowe Yoyo też jest ciut ulepszone jednak. zrobiłam dużo zdjęć i film, dałam na bloga, wrzucam wam też tutaj, bo myślę, że warto znać ale oczywiście mogę odpowiedzieć na więcej pytań, jak zawsze. wpis porównujący Kees k2go i Babyzen Yoyo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuqiereq Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 22.04.16, 18:49 Hej )) ale niestety pod linkiem jest wpis o fotelikach a nieno yoyo i kees ) Może po icandy peach chcesz przetestować nippera double - póki jeszcze mam no i raspberry też mogę podesłać Odpowiedz Link
polinqa Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 22.04.16, 23:00 o rety, czemu tak wstawiło mi się, aaaa domowa.tv/babyzen-yoyo-czy-kees-k2go-porownanie-wozkow/ Odpowiedz Link
uszatekk Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 22.04.16, 19:29 Czy kees hałasuje na kostce tak jak yoyo? Polowałam na yoyo.jednak kees chyba wygrywa. Lepsze pozycje siedzenia i spania pałąk i cena Odpowiedz Link
flower_v Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 22.04.16, 20:05 a ten "pałąk" w kees jest wypinany? wg mnie wyglada fatalnie Odpowiedz Link
cuqiereq Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 22.04.16, 20:29 Pałąk jest odpinany i można go yeż rozłożyć w taki jakby podnóżek. Chyba się skuszę na niego mimo że z yoyo nam było nie po drodze Odpowiedz Link
polinqa Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 22.04.16, 23:02 tak jest wypinany, ale mi on się baaardzo spodobał, choć pałąków nie lubię Odpowiedz Link
uszatekk Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 23.04.16, 06:56 Akurat pałąk tego typu jest fajny. Tyle ze przy instalacji śpiworka kiepsko Ponawiam pytanie o hałas kółek w keesie. Yoyo jest dość głośne na kostce. Odpowiedz Link
gleana Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 23.04.16, 07:45 A jak kosz się sprawuje, pomieści zakupy? Jak wózek się prowadzi z trzylatkiem + pełny kosz? Odpowiedz Link
polinqa Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 25.04.16, 09:53 no tak, chyba, że się go wypnie hałasu ja nie wyłapuje, ale ja w yoyo też go nie słyszę dla mnie jest b. OK Odpowiedz Link
uszatekk Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 25.04.16, 10:41 A jak sie ma kees2go w stosunku do bj citi mini zip? Bo jeszcze ten rozważam Odpowiedz Link
gleana Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 16.05.16, 17:25 Ktoś się jeszcze skusił na Keesa? Jak się prowadzi z dzieckiem ważącym 13-14 kg (2,5-3 latkiem)? Jak z podbijaniem? Kosz pomieści zakupy? Odpowiedz Link
monika_kas Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 17.05.16, 16:45 ja testowałam... takie większe dziecko spokojnie się zmieści (siedzisko nie jest wcale takie małe jakby się mogło wydawać), ale nieco ciężko się wózkiem wtedy manewruje (yoyo łatwiej). Odpowiedz Link
cuqiereq Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 08.06.16, 19:08 Nabyłam drogą kupna kees k2go kolor fuksja Miałam również yoyo 2015 i mam porównanie. Póki co nie wyjechałam na testy - to dopiero w weekend Ale pewne rzeczy widać n od razu. Duuużo! lepiej wyprofilowane siedzisko, fajniejszy materiał tapicerki i daszka, super pałąk/kierownica - moje dziewczyny zachwycone. Ma fajną wyczuwalną amortyzację (nie taką jak raspberry ale fajną). Pasek do przenoszenia można spokojnie dopiąć taki z torby na laptopa czy czegoś podobnego. Zarówno mojej prawie 4 latce jak i 2 latce było w nim bardzo wygodnie i obie mogą sobie w nim uciąć drzemkę. Yoyo wypada w moim odczuciu bardzo słabo. Zdecydowanie gorsze siedzisko fatalnie wyprofilowane i nie było wygodne. Lepsza rączka - fajniejsza w dotyku pianka i lepszy kształt rączki. Więcej ze zdjęciami pewnie po weekendzie ale generalnie WARTO!! Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 08.06.16, 19:12 cukiereq, a masz też yoyo? Ja jutro będe miała na testowanie keesa, ale yoyo tez mnie intryguje, choć żaden mi się nie podoba. Odpowiedz Link
cuqiereq Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 08.06.16, 19:20 Yoyo już nie mam, więc porównania nie zrobię, ale moim zdaniem przez fatalne siedzisko nie jest wart kupna a już na pewno nie za prawie 2000! Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Babyzen Yoyo vs Kees K2Go 08.06.16, 19:48 ups Ja go niedawno mijałam na spacerze (akurat z bee byłam) i przy pszczole taki drobiażdżek mi sie wydał. No ale chciałabym przetestowac. Mimo wszystko. Odpowiedz Link