sermag Re: letnie wozidła 29.08.16, 14:01 Ostatnie dni wakacji wozimy sie tak (o ile mala laskawie pozwoli sie polozyc do gondoli. Niestety jest totalnie nie wozkowa. Mam nadzieje, ze wyrosnie z tego, bo meczy mnie motanie chusty;P): Odpowiedz Link
acora Re: letnie wozidła 29.08.16, 21:44 Mój też miał bunt. W zasadzie dwa. Raz w wieku ok. 6-7 miesięcy, był bunt gondolowy. Po przesadzeniu do spacerówki było dobrze przez 2-3 miesiące, potem znów. Trwało chwilę i teraz nawet lubi jeździć w wózku Fajny kolor Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Nasza flota:) 02.09.16, 17:24 Urzekł mnie ten samotny banan w koszu bee Odpowiedz Link
kaja_14 Re: letnie wozidła 02.09.16, 07:11 ludzie.gazeta.pl/ludzie/0,120535,10446067.html?user=kaja_14&photoId=1225834 Witam No, widzę, że żółty był/ jest kolorem lata, więc i ja dorzucam coś żółtego nie jest tak piękny i cudowny jak Wasze wozy, ale chyba i nomad miał kiedyś swoje pięć minut na forum. Serdeczne pozdrawiam Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 02.09.16, 17:27 Ostatnie dni lata, czuc oddech jesieni na plecach. Pozbyłam się MBUJ, pozbyłam sie bee3, valco skradł mi serce, ale kobieta lubi czasem odmianę. Dziś wygrzebałam spod łóżeczka jojka w jesiennym juz ubranku Odpowiedz Link
uszatekk Re: letnie wozidła 02.09.16, 20:20 Sprzedalas tak nagłe mbuja i be e ? Szok i niedowierzanie. Jo-jo wygląda nieźle, chyba jakbym nie wiedziała ze to nie oryginał to bym nie zauważyła różnicy znaczki zdradzają jedynie Odpowiedz Link
sermag Re: letnie wozidła 02.09.16, 20:51 Pisala gdzies, ze facet zaczal sie buntowac, wiec obstawiam, ze to on maczal w tym palce tez nie wierze, ze sprzedalas urbana:-o Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 02.09.16, 22:15 Nieeee, nie sprzedałam. Mam remont, wyzbyłam sie jednej szafy czyli domku dwóch wozów. MBUJ i bee sa w pozyczce u dwóch płockich wózkomaniaczek. One mogą się pyrgnąć, a w zamian dostały chwilowy dach nad głową. Jeszcze zostało malowanie i będe mogła je odebrać, bo do czasu przyjazdu zamówionych mebli syna jego pokój stoi puściutenki. Chyba sobie nawet z tej okazji wszystkie postawię tam rozłozoną, usiąde i będę podziwiać. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 02.09.16, 22:18 martuska1982 napisała: > One mogą się pyrgnąć, a w zamian dostały chwilowy dach nad głową. Tiaaaaa, gramatyka po męczącym dniu... One (wózkomaniaczki)mogą się pyrgnąć, a w zamian dostały (wózki) dach nad głową. Odpowiedz Link
dziunka851 Re: letnie wozidła 03.09.16, 06:51 Urban ma się świetnie, nie wiem czy chce wracać do domu Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 03.09.16, 11:40 dziunka851 napisała: > Urban ma się świetnie, nie wiem czy chce wracać do domu Musi musi Patrze na fotki urbanów dziewczyn i za moim tęsknię Magda z tego rocznika co mój tylko boski silver poszedł wczoraj na all za 1850zł. Moglas brać. Odpowiedz Link
uszatekk Re: letnie wozidła 03.09.16, 13:35 Fajna cena jak za ten rocznik , to ten co był wystawiony za 2 tyś z hakiem ? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 03.09.16, 14:52 uszatekk napisała: > Fajna cena jak za ten rocznik , to ten co był wystawiony za 2 tyś z hakiem ? > Tak. Było 2050 do negocjacji, ale wózek przywieziony z UK, bez paragonu, a nawet gdyby go miał to bez gwarancji na terenie PL, wiec czułam ze za mniej wiecej tyle pójdzie, bo dwóch kółek nie był wart. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 03.09.16, 11:52 uszatekk napisała: > Sprzedalas tak nagłe mbuja i be e ? Szok i niedowierzanie. > Jo-jo wygląda nieźle, chyba jakbym nie wiedziała ze to nie oryginał to bym nie > zauważyła różnicy znaczki zdradzają jedynie > Bo poza znaczkami na łączeniu stelaza, brakiem znaczków wewnątrz budki na materiale (takie kółka sa w oryginale) i jakością materiału (to widać w dotyku raczej) niczym sie nie róznią. Cała konstrukcja jest identyczna, jeździ tak samo jak oryginał, podbija sie tak samo. Nie wiem jeszcze jak kółka, bo u mnie po kilkunastu spacerach sa malutkie dziurki (jak w macach po pierwszym spacerze). Kees ma trwalsze tworzywo na kołach, oryginalny yoyo myślę też. No ale za te pieniądze nadal uważam że warto i bardzo ten wózek lubię. Chociaz do tych luzów się nie przyzwyczaiłam niestety. Odpowiedz Link
kaja_14 Re: letnie wozidła 04.09.16, 11:04 Czy to znaczy, ze kolorem jesieni będzie czerń? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 04.09.16, 18:31 kaja_14 napisała: > Czy to znaczy, ze kolorem jesieni będzie czerń? U mnie czern fiolet i "stal" zdecydowanie Odpowiedz Link
kaja_14 Re: letnie wozidła 04.09.16, 21:27 o, to takie uniwersalne i ponadczasowe barwy. W trendach na tę jesień dominuje czerwień i granat, co Ty na to? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 04.09.16, 22:28 kaja_14 napisała: > o, to takie uniwersalne i ponadczasowe barwy. W trendach na tę jesień dominuje > czerwień i granat, co Ty na to? Bedzie czerwony obag z granatowymi linami Moze byc? Odpowiedz Link
kaja_14 Re: letnie wozidła 05.09.16, 00:00 No, Toś mnie zastrzeliła Ja myślała o budce czy wkładce, albo banalnej wózkowej torbie, a Ty mi obagiem w oczy Ale skoro mówisz, ze "... Będzie czerwony obag z granatowymi linami ..." , to może być Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 05.09.16, 12:46 kaja_14 napisała: > No, Toś mnie zastrzeliła Ja myślała o budce czy wkładce, albo banalnej wózko > wej torbie, a Ty mi obagiem w oczy Ale skoro mówisz, ze "... Będzie czerwony > obag z granatowymi linami ..." , to może być Obagi to u mnie wózkowe torby. Mam jeszcze torbę elodie details i jj cole mode, ale ich nie używam. Elodie mysle nawet czy nie wystawic z zestawem wkładka i spiworek. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 03.09.16, 12:03 Swietny jest ten kolor. Czerwone najbrzydsze, takie oklepane juz. Ten i fiolet takie inne. Odpowiedz Link
asbu Re: letnie wozidła 03.09.16, 15:29 W zasadzie nie byłam przekonana do niebieskiego, ale był tańszy niż czarny. Odpowiedz Link
staserka icandy 04.09.16, 22:02 Co prawda zarowno wozek jak i blizniaki naleza do mojej siostry, ale pozwolila na publikacje Odpowiedz Link
cuqiereq Re: icandy 04.09.16, 22:06 Ojj.... Zatęskniło mi się za moim peach blossom... Jak widzę to chyba peach3? Piękny jest! Odpowiedz Link
cuqiereq Re: Nipper i kees podbijają Split :) 04.09.16, 22:04 Jest rzeczywiscie flakowata nieco ale sliczne wzorki ma i zdala egzamin Odpowiedz Link
gleana Re: Nipper i kees podbijają Split :) 05.09.16, 07:17 Czarny Nipper prezentuje się rewelacyjnie, wręcz bym powiedziała że ślicznie Odpowiedz Link
staserka Re: Nipper i kees podbijają Split :) 07.09.16, 14:05 Pierwszy super krotki spacer za nami. Narazie jestem pod wrazeniem. Taki mikrowoz . Wszedzie wjechal no i calkiem niezle sie podbija. Mam tylko wrazenie ze jest bardzo wywrotny, wiec nie puszczalam raczki nawet na chwile Skladanie jeszcze nie bardzo mi wychodzi ale to kwestia opanowania pewnych umiejetnosci. Poza tym wkurza mnie paskowa regulacja oparcia i brak podnozka, ale moze sie przyzwyczaje. Poza tym wozek jest mega. Odpowiedz Link
uszatekk Re: Nipper i kees podbijają Split :) 07.09.16, 14:14 Prezentuje się zacnie Im cięższe dziecko tym gorzej się podbija bez względu na wzrost u Ciebie jeszcze maluszek. Na zakrętach trzeba uważać żeby się nie przechylił A składanie byłoby lepsze bez schylania się Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Nipper i kees podbijają Split :) 07.09.16, 17:25 Aaaaaa, jakie nózie słodziuchne <3 Odpowiedz Link
cuqiereq Re: Nipper i kees podbijają Split :) 07.09.16, 17:39 Tak, czarny nipper taki dostojny Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 08.09.16, 17:14 A czemu malucha trzykolorowego ukryłas i sie nie chwalisz. Nie przypadł do gustu? Odpowiedz Link
uszatekk Re: letnie wozidła 08.09.16, 20:31 Spacerujemy ostatnio rzadko i nie ma kiedy ale może w weekend obfoce doszla mi do niego wkladka wczoraj Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 08.09.16, 22:41 uszatekk napisała: > A że ukrywam przed rodzina to swoją drogą > Jeszcze? Mi ostatnio chłop powiedział "myslisz ze ja glupi jestem? Myslisz ze nie wiem ze kupujesz i chowasz?" dobrze ze obagów jeszcze nie wyniuchał zwłaszcza ich ceny Odpowiedz Link
martuska1982 Re: letnie wozidła 08.09.16, 22:39 uszatekk napisała: > Spacerujemy ostatnio rzadko i nie ma kiedy ale może w weekend obfoce dosz > la mi do niego wkladka wczoraj > oridżinal czy jakaś HM? Odpowiedz Link
uszatekk Re: letnie wozidła 09.09.16, 06:08 Mój tez się domyśla ale woli nie wiedzieć wkładka z ok od pani Anety bodajże,miałaś od nie w koty ??? Tak cos kojarzę. Obaga tez kupiłam na próbę Odpowiedz Link