Dodaj do ulubionych

Bliznieta-problem wozkowy

03.09.16, 13:00
Witam,
Wygląda na to że kluja nam sie bliźnięta, a że parę m-cy przed nami musimy powoli myśleć o wyprawce,a akurat przy blizniakach wozek to problem sad ja mam opla corse maz dacie lodgy,do corsy raczej wejdzie parasolka ale pewnie nic innego, 2 starszych odprowadzam do szkoly i przedszkola wszedzie wąsko i schody,więc raczej skłaniam sie do wozka 1 za 2 - tramwaj smile co bedzie w tych modelach male ale duze? smile najlepiej z możliwością montażu fotelików ale to nie jest warunek konieczny

Noworodki w spacerowce blizniaczej raczej odpadaja,spacery raczej po utwardzonej prostej ( miasto,osiedle) powierzchni

Na okres po gondolowy planuje kupic albo maclarena twin techno albo cosatto

Ale co dla nowordkow i zime?

Jak wszystko dobrze pójdzie maluchy urodza sie wiosną

Dziękuję za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • ela.dzi Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 13:22
      Zobacz jeszcze Mountain Buggy Duet. Jest to wózek 2 obok siebie, ale ma szerokość pojedynczego.
      • ela.dzi Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 13:24
        A z jeden za drugim dość kompaktowy wydaje się Baby Jogger City Select, tylko z tego co widzę ciężko się go podbija.
        • agrafa83 Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 14:11
          Na razie kusi mnie icandy peach ale nie wiem czy te kubelkowe siedziska nie będą szybko za male
          • sermag Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 14:52
            Mam icandy peach. Moj dwulatek jeszcze sie w siedzisku miesci, wiec takie male nie sa
            • sermag Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 14:56
              P.S moge wstawic fotki jesli potrzebujesz
              • agrafa83 Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 15:00
                Poproszęsmile
                • sermag Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 15:42
                  Moj dwulatek w icandy
                  https://zmniejszacz.pl/zdjecie/481/6014826_20160825_161129_4.jpg

A tutaj na dolnym siedzisku, ale slabo widac (testowalam mozliwe kombinacje tego wozkawink)
                  https://zmniejszacz.pl/zdjecie/481/6014825_20160902_173710.jpg
                  • sermag Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 15:44
                    Zlozona bude ma troche na glowieuncertain ale przy rozlozonej ma jeszcze tam miejsce
                    https://zmniejszacz.pl/zdjecie/481/6014880_20160825_161157_1.jpg
        • thektoska Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 14:43
          Podpisuje sie pod MB duet.sprawdza sie w podróży, sklepach, windach, środkach transportu itp. Gondole mozna przerobić w siedzisko przodem do rodzica, a pózniej po jej zdjęciu założyć normalne spacerowe siedzisko.
          Regularne składanie podwójnego wozka bliźniaczego do bagażnika jest bez względu na wielkość auta i typ wozka mega męczące . Nie ma podwójnych wózków poniżej 15kg albo takich skladanych jedna reka.

Gdzie planujesz wozić wozek autem?jesli jakies szybkie zakupy czy odprowadzanie starszaków to moze warto jednego malucha do chusty a drugiego do jakiejś kompaktowego stelaża pod fotelik?

Bj city select jest niepodbijalny.
          • agrafa83 Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 14:50
            Jak juz odprowadze starszaki planuje spacery z maluchami w mieście wiec cos długo-wygodnie-spacerowego powinno byc smile
          • thektoska Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 15:01
            A Na tym forum to chyba nikt nie poleci Ci wozkow Cosatto. A I maclaren to raczej jako glowny wozek sie nie sprawdzi
            • thektoska Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 15:04
              No to kup dwa wozki- do spacerow autem tego maclarena, a do wygodnych spacerow ,wyjazdow walacyjnych, dluzszych wycieczek,zakupow itp cos wiekszego I wygodniejszego...
              • agrafa83 Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 15:17
                Taki plan tez do przemyśleniasmile
                • thektoska Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 15:19
                  Ja mam 3 podwojne...
                  • agrafa83 Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 15:42
                    No nie kusciesmile na razie nasze ulubione to icandy ,bumbleride i mac parasolka
                    • sermag Re: Bliznieta-problem wozkowy 03.09.16, 15:46
                      Zobacz jeszcze nipper doublewink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka