Dodaj do ulubionych

Greentom ecobubel?

27.10.16, 18:50
Witam wszystkie wózkomaniaczki! Szukam lekkiego miejskiego wózka 0+. Mój wybór padł na greentom gondola plus przekładana spacerówka. W mojej okolicy nie ma szans kupienie go stacjonarnie ale udalo mi sie go chwilke poprowadzic w galerii handlowej i na płytkach sunie bajecznie. Już miałam go zamawiać ale zerknełam na olx i okazało sie ze mnóstwo ludzi sprzedaje go po miesiącu użytkowania wszystkie wózki z rachunkami na gwarancji. Zastanawia mnie jaka jest tego przyczyna? Czy to aby nie jakis ecobubel? Blogerki wychwalaja go pod niebiosa wiec dlaczego tyle ludzi chce sie pozbyc tego modelu. Nie chce wyrzucic 2 tys zl w bloto
Obserwuj wątek
    • uszatekk Re: Greentom ecobubel? 28.10.16, 06:13
      Prędzej kupilabym bugaboo bee3 w zestawie z gondola miękka tzw kokonem,albo sztywna. Pasują też gondole air flo-będzie taniej.
      Ewentualnie babyzen yoyo z gondola

Ale tak czy siak noworodek potrzebuje miękkiego amortyzowanego wózka na początek, wszystkie mniejsze ok-ale jako dodatkowe, bo dziecko wytelepie.

O opinie o greentomie warto zapytać na grupie greentom na fb.
      Greentom revisible (po gondoli) rozlozy się do spania, ale już greentom classic nie bardzo, jedynie delikatnie się odchyla
      • mamabrunonka Re: Greentom ecobubel? 28.10.16, 10:34
        Do bugaboo bee sie przymierzalam ale strasznie nie podoba mi sie jak maluch siedzi w spacerowce starszy synek wisial na pasach. Jezeli chodzi o greentom classic to nowa wersja 2016 rozkłada sie do spania. Nad babyzenem yoyo tez sie zastanawialam ale tam gondolka jest malenka synek urodzil sie z wzrostem 62 cm z drugim malenstwem moze byc podobnie. Przy synku mielismy buggstera s i chyba to bedzie tez najlepsza opcja dla drugiego
        • gie-oska82 Re: Greentom ecobubel? 28.10.16, 17:58
          Mam greentoma classik.. jest to typowy miejski wozek na rowne chodniki. Ja jestem z niego w miare zadowolona ale jest to moj dodatkowy wozek.

Ludzie sprzedają te wozki po mcu dwoch dlatego ze oczekuja od niego cudow.. on nie nadaje sie na nierowne nawierzchnie czy dziurawe chodniki.
          Plusem jest lekkosc prowadzenia oraz zwinnosc. Ma dosc maly kosz na zakupy.
          Od niedawna w sprzedazy jest green classiki z rozkladanym siedziskiem alr nie ma podnozka...

Na forum greentom na fb sa dziewczyny ktore maja go w wersji glebokiej i sa zadowolone ale uzywaja go przewaznie w miastach gdzoe chodniki sa ok.
          • mamabrunonka Re: Greentom ecobubel? 29.10.16, 11:09
            Wlasnie od niedawna obserwuje grupe i zdania sa podzielone. Ja mieszkam w centrum malego miasteczka więc chodniki równiutkie i zasbane tylko ze wszystkie z kostki brukowej i obawiam sie ze bedzie trzeslo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka