uszatekk 14.04.17, 07:31 Kilka słów o nowym joie Wypada lepiej niż litetrax Air, jest sporo więcej miejsca. I nie klekocze tak jak jego poprzednik (przynajmniej mój nie klekotał) matkanazakupach.pl/2017/04/05/joie-mytrax-wozek-od-poczatku-do-konca-wozkowania/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: Joie Mytrax 14.04.17, 13:54 To i ja dorzucę swoją opinię, jeśli pozwolisz. Zeby nie tworzyc nowego watku na forum. swiat-wozkow.blog.onet.pl/2017/04/12/joie-mytrax-lepsza-wersja-starszego-brata-litetrax-air/ Odpowiedz Link
marcik844 Re: Joie Mytrax 14.04.17, 19:51 Jak wszyscy, to i ja www.kupujebolubie.pl/joie-mytrax-pavement/ Odpowiedz Link
matkadentystka Re: Joie Mytrax 05.05.17, 15:38 No to ja dorzucę jeszcze swoje 3 grosze matkadentystka.pl/2017/05/joie-mytrax-boski-wozek-3w1/ Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Joie Mytrax 05.05.17, 16:34 matkadentystka napisał(a): > No to ja dorzucę jeszcze swoje 3 grosze > matkadentystka.pl/2017/05/joie-mytrax-boski-wozek-3w1/ O, widze, ze nie tylko dla mnie boski. Serio jeden z lepszych jakimi jeździłam. Odpowiedz Link
smoczy_plomien Re: Joie Mytrax 05.05.17, 21:08 Również uważam za świetny wózek i dziwię się, że jakoś tak cicho przeszedł [w porównaniu do np. Snapa Sporta, moim zdaniem bardzo przeciętnego]. Odpowiedz Link
smoczy_plomien Re: Joie Mytrax 05.05.17, 21:11 Joie Mytrax I gondolka Ramble - mała, ale kochałam ją za to Odpowiedz Link
bahira81 Re: Joie Mytrax 06.05.17, 19:33 A ja mam dylemat.. mytrax , valco snap trend albo bugaboo bee 3.... Syn nie lubi jeździć w wózku ale coś mieć musimy.... Wózek do auta i na spacery. Syn raczej biega na nogach ale do wózka czasem go wsadze Ma 16 miesięcy ale nosi ubranka na 98 I swoje juz waży. ... doradzicie coś? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Joie Mytrax 06.05.17, 22:57 bahira81 napisał(a): > A ja mam dylemat.. mytrax , valco snap trend albo bugaboo bee 3.... Syn nie lub > i jeździć w wózku ale coś mieć musimy.... Wózek do auta i na spacery. Syn racze > j biega na nogach ale do wózka czasem go wsadze Ma 16 miesięcy ale nosi ubranka > na 98 I swoje juz waży. ... doradzicie coś? Snap chyba najlszejszy. Mytrax ma najlepsza amortyzację. Bugaboo to bugaboo dizajnerski i bajerancki. Z tych trzech bee3 będzie się najgorzej podbijał z cięzkim dzieckiem. Mytrax najlepiej. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Joie Mytrax 06.05.17, 22:58 martuska1982 napisała: > Snap chyba najlszejszy. Mytrax ma najlepsza amortyzację. Bugaboo to bugaboo > dizajnerski i bajerancki. Z tych trzech bee3 będzie się najgorzej podbijał z ci > ęzkim dzieckiem. Mytrax najlepiej. Najlzejszy. PS. Jeździłam wszystkimi trzema. Jakby co pytaj. Odpowiedz Link
ig.niss Re: Joie Mytrax 11.07.17, 20:59 Ktos napisal, ze mytrax bedzie sie podbijal najlepiej... nie wiem jak pozostałe dwa, ale mi sie mytrax podbija slabo wczesniej mialam litetrax plus i podbijal sie o niebo lepiej. Mytrax podbija sie dobrze tylko na rozlozonym oparciu, czyli tak jakby przod byl zbyt obciazony... dziecko 12kg. Doradzicie cos? Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Joie Mytrax 12.07.17, 10:09 ig.niss napisał(a): > Ktos napisal, ze mytrax bedzie sie podbijal najlepiej... nie wiem jak pozostałe > dwa, ale mi sie mytrax podbija slabo wczesniej mialam litetrax plus i podbi > jal sie o niebo lepiej. Mytrax podbija sie dobrze tylko na rozlozonym oparciu, > czyli tak jakby przod byl zbyt obciazony... dziecko 12kg. Doradzicie cos? Mnie sie mytrax podbijał troche lepiej niz litetrax air. Ja zawsze mam rączke na max wysuniętą (w mytraxie o jeden poziom niżej niz max), w takim ułozeniu podbijal mi sie bardzo dobrze. No ale ja to jakis dziwny twór jestem. Mam chore nadgarstki, tak bolące, ze nawet słynny mbuj nie podbijał mi sie jak kiedys jednym palcem, ale za to maclaren quest denim z wygiętym stelazem juz podbija mi sie znosnie nawet olbciązony zakupami. Dziwadło chyba jakies ze mnie. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Joie Mytrax 23.07.17, 11:44 Dziewczyny lepszy ten model czy britax b motion? Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Joie Mytrax 02.08.17, 10:00 Zastanawiam się czy będzie lepszy od snapa trend. Ten fiolet bardzo mi się podoba ale ta rączka to już nie bardzo. Ja wolę łamane. Jak Wam się prowadziło wózek z tą rączka kiedy oparcie było maksymalnie rozłożone? Odpowiedz Link
moniar1106 Re: Joie Mytrax 01.09.17, 11:24 Czy poza oryginalną gondola, pasują jakieś inne? Odpowiedz Link
pyzarogata Re: Joie Mytrax 28.10.17, 23:20 Podbijać temat, może ktoś już będzie znał odpowiedź na poniższe pytania? - Jak się prowadzi wózek na najniższej pozycji rączki (ja też wcześniej miałam łamane i mam wrażenie że lepiej się podbijaly). Mam 160cm więc na pewno będzie rączka złożona. - czy ktoś już miał okazję używać gondoli z dzieckiem w środku? Jak się wozilam? - czy nie przeszkadza Wam, że przy maksymalnym rozłożeniu oparcia w spacerówce nie ma tam od tyłu w budzie możliwości odchylenia materiału żeby była wentylacja, szczególnie w upały? Wiem że są siateczki po bokach budy ale tylko przy pełnym jej rozłożeniu. Odpowiedz Link
pyzarogata Re: Joie Mytrax 28.10.17, 23:23 Jeszcze dodam że byliśmy dziś w Świecie Dziecka juz tylko obejrzeć Mytraxa dla pewności, bo decyzja była już podjęta, ale sprzedawca nam zdecydowanie polecił Baby jogger city mini gt. Dla nas to duża różnica w cenie niestety, ale podbijal się faktycznie rewelacyjnie, jedna ręką. Ma tę siateczkę od tyłu do wentylacji i głębokie siedzisko. Ale ma też wady, więc remisują Odpowiedz Link
smoczy_plomien Re: Joie Mytrax 29.10.17, 20:41 Nie chcę wyjść na propagatorkę Joie, ale czy próbowałaś podbijania w różnych pozycjach rączki? Dla mnie ten wózek nie podbijał się w ogóle w najniższym położeniu rączki, natomiast w najwyższym robił to leciutko i bezproblemowo. BJ to na pewno dobry wózek. Wybierz ten, który bardziej spełnia Twoje wymagania dotyczące wagi, składania, wielkości budki itp. Właściwości jezdnych w sklepie i tak nie sprawdzisz tak naprawdę. Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Joie Mytrax 30.10.17, 16:08 pyzarogata napisała: > Jeszcze dodam że byliśmy dziś w Świecie Dziecka juz tylko obejrzeć Mytraxa dla > pewności, bo decyzja była już podjęta, ale sprzedawca nam zdecydowanie polec > ił Baby jogger city mini gt. Dla nas to duża różnica w cenie niestety, ale podb > ijal się faktycznie rewelacyjnie, jedna ręką. Ma tę siateczkę od tyłu do wenty > lacji i głębokie siedzisko. > Ale ma też wady, więc remisują ja mam swój prywatny ranking i u mnie to mytrax snap trend city mini gt litetrax air snap . . . . i daleko w tyle zwykły city mini. GT jest lekki, prowadzi sie fajnie, podbija znosnie, choc bez szalu. Na pewno mytrax sie lepiej prowadzi i podbija. No i ma amortyzacje! Ale mytrax z raczką max do góry, bo z rączką w dole to juz słabo niestety z podbijaniem. Ciezki jest mytrax niestety, ale nie dla kazdego to wada, mieszkam na parterze, wiec dla mnie to bez znaczenia. Odpowiedz Link
pyzarogata Re: Joie Mytrax 24.11.17, 15:54 Wybralam Mytrax. Przesądził o tym brak regulowanego podnóżka w BJ oraz to, że Mytrax po złożeniu sam stoi, a BJ nie. W Mytraxie tez bardziej mi sie materiał podoba. Jedyny mankament to to podbijanie, ja mam 160cm i rączkę na najniższym poziomie, wiec tu bedzie słabo. Ale w sumie myślę że nie będę miała zbyt wielu krawężników do pokonywania. Natomiast ogólnie wolę rączki łamane, niż teleskopowe. Odpowiedz Link