Dodaj do ulubionych

spacerówa

27.07.17, 18:49
Hej Dziewczyny! Potrzebuję spacerówki - mamy mutsy evo 3 w 1 i lubię ten wózek, bo ładna tapicerka, skórzane dodatki, mam sentyment, ale jest już mi ciężko. Syn waży 12 kg, ma rok plus waga wózka - co prawda wchodząc do domu mam do pokonania 4 schody i prog, ale jedna reką trzymam syna, a drugą wciągam wózek, czasami podróżuję pociągami -dzwiganie wózka juz mi zbrzydło. Teraz syn zaczyna żlobek, nie chce za bardzo wózka zostawiać w wózkownii, nie mam zaufania, rano mąż będzie go zawoził samochodem, ja będę odbierać wózkiem. Moje wymagania - ładny wygląd (maklareny mnie nie kręcą), ładna, solidna tapicerka (nie lubie szeleszczącego i gniotącego się byle czego), musi być lekki, zwinny i dać radę w różnym terenie (ale tu bez przesady, raczej okazjonalnie jestesmy na plaży). Moje typy: valco snap z tapicerką tailormade (wzięłabym trenda, ale jest cieższy..) baby jogger city tour, podoba mi się bardzo bugaboo bee, ale odpada ze względu na cenę. Doradzcie!
Obserwuj wątek
    • acora Re: spacerówa 27.07.17, 21:03
      BJ Tour, Kees K2Go. Z maluchów tymi mi sie fajnie jezdzilo. Tansze ale wieksze MP Argo/Sync. A Maclarena sobie zobacz Volo i Marka, sa lekkie i zwinne smile Ja z parasolek tylko te dwa lubie. Ewentualnie Triumph, ale juz ciezszy smile
    • kapao1 Re: spacerówa 29.07.17, 14:46
      Z czegoś ultralekkiego ok. 5 kg sprawdź też recaro easylife.
    • fala86 Re: spacerówa 31.07.17, 11:47
      DZiękuję Wam bardzo, myślałam, że mi powiecie, że snap jest mały zgrabny i mam brać. Recaro bardzo mi się widzi, BJ Tour, maklareny nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka