niezyjacy.juz.gregory.peck 03.12.03, 19:13 Przeszli już samych siebie. Pozdrowienia dla tych, co się załapali na towarzystwo wzajemnej adoracji. Życzę wygodnej kozetki u psychoanalityka. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=9450790&a=9458740 Link Zgłoś Obserwuj wątek
james.bond007 Re: Autodebilizm i egocentryzm 03.12.03, 19:27 Szanowny Panie Jak już wczesniej odpowiadałem komuś na tym forum. Tamto forum, jest forum prywatnym. To, jak klub, który dla nas, synów Albionu, jest rzeczą świetą. Dlatego proszę o szacunek dla prywatnych wypowiedzi. Rozumiem, że nie można zablokować dostępu do tamtego forum dla osób postronnych, dlatego bedąc kulturalnym nie powinno się tam zaglądać. A zaglądając, nie komentować Z poważaniem JB Link Zgłoś
niezyjacy.juz.gregory.peck Re: Autodebilizm i egocentryzm 03.12.03, 19:31 Jesteś członkiem tamtego forum? Wiesz dlaczego, jak i przez kogo zostało założone? Wiesz, że w założeniu żałożycieli tutaj mieli zostać sami idioci? Wiesz, że tonący brzydko się chwyta? Link Zgłoś
james.bond007 Re: Autodebilizm i egocentryzm 03.12.03, 19:45 Szanowny Panie Nie, nie jestem członkiem tamtego forum. Wiem dlaczego, z powodu kogoś o pseudonimie Henio, jak alternatywa dla tego forum. Nie sami idioci, a Ci, którzy nie chcieli tam. Tak jak np. Mr. Michał. I nie wiem, dlaczego mieliby tonąć? Z poważaniem JB Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Autodebilizm i egocentryzm IP: *.gl.digi.pl 03.12.03, 19:35 Poproszę o dyskusję taką,aby można było zastosować regulamin do wykreśleń. Link Zgłoś