Dodaj do ulubionych

Icandy peach podwójny

10.05.18, 12:25
Cześć,
Zastanawiam się nad zamiana mojego Britax Go Next na Icandy. Starsze będzie miało 2l 2mc jak pojawi się młodsze. Mało subordynowany, uparty i on wszędzie sam...
Czy ktoś ma? Ktoś z Warszawy może pokazać?
Jak amortyzacja i wielkość gondoli?

Młode urodzi się na początku października i cudnie byłoby pojeździć w gondoli 7mc.
Obserwuj wątek
    • asoke Re: Icandy peach podwójny 23.05.18, 09:02
      Cześć, posiadam iCandy Peach 2 dla dzieci z różnicą wieku 20 miesięcy.
      Starsze dziecko wyrasta z tego wózka, ma 2 lata i 2 miesiące oraz 87 cm wzrostu. Wózek jest na styk. Co prawda można podnieść budkę, ale głowa i tak się opiera o metalową ramę oparcia.
      Amortyzacja jest bardzo wyczuwalna, mimo piankowych kół. Można nawet bujać wózkiem.
      Mam gondolę montowaną tylko na dole i jest malutka, przewężona w nóżkach. Na pewno nie starczy dla dziecka 7 m i to jeszcze zimowego. Ale można kupić gondolę montowaną na górze. Czasem pojawiają się takie na olx. Tylko nie wiem, jak duża jest taka gondola.
      Ogólnie wózek bardzo lubię, jest ciężki, ale jeździ świetnie, podbija się bardzo dobrze. Przy tym wydaje się mały (wchodzę z nim do małej windy). Składanie super łatwe.
      Na minus: wypinanie pałąka (trzeba wypiąć cały), regulacja położenia siedziska-u mnie działa to trochę ciężko.
      Uwielbiam w tym wózku to, że można go szybko przerobić na wersję pojedynczą i dowolnie wpinać siedziska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka