Dodaj do ulubionych

ortopeda Wrocław

16.04.12, 21:41
Pani Pawle, czy mógłby Pan polecić jakiegoś dobrego ortopedę we Wrocławiu?
Pisałam jakieś pół roku temu, córka lewa stopę stawiała na wewnętrznej krawędzi, od zawsze chodzi w skarpetkach/boso po domu, po zimie zauważyłam, że ta lewa stopa nadal jest nieprawidłowo ustawiana (córka ma 2 lata)
chciałabym swoje wątpliwości skonsultować z ortopedą, będę wdzięczna za namiary na takiego :)
Obserwuj wątek
    • pagaa Re: ortopeda Wrocław 17.04.12, 15:03
      ja mogę polecić dra Michajłowa
      • zama-zama Re: ortopeda Wrocław 19.04.12, 23:39
        dziękuję
        jednak przeczytałam tyle pozytywnych i negatywnych opinii na jego temat, że nei wiem czy sie zdecyduję, oprócz tego, ze ciężko się do neigo dostac
        • pagaa Re: ortopeda Wrocław 20.04.12, 09:58
          :) jak wybierzesz:) dzwoń od 12.30, najlepsze, że ja za każdym razem dzwonię i od razu się umawiam, a każdy mówi jak to się ciężko dostać:) no u nas już z drugim dzieckiem się sprawdził, poleciłam go koleżance i także zadowolona była. jeszcze wiem, że ludziska chodzą do przychodni Promyczek, podobno jest ok, ale nie znam nikogo tam z nazwiska
          • zama-zama Re: ortopeda Wrocław 20.04.12, 22:18
            dziękuję za radę, pewnie jednak skorzystać, bo nikogo innego nie znam i tak
            • khael Re: ortopeda Wrocław 12.05.12, 22:26
              Też jestem zainteresowana dobrym lekarzem we Wrocławiu - do oceny stóp u 2,5 latki. Dotychczas trafiłam jedynie do takiego, który kazał profilaktycznie usztywniane zapiętki, wysokie buty, najlepiej Memo.... Chciałabym skonsultować z jakimś lekarzem z tzw. "drugiej opcji", zbliżonej do zaleceń z tego forum. Czy ten polecany wyżej doktor takie zdanie właśnie prezentuje? A może ktoś zna jeszcze jakiegoś innego specjalistę we Wrocławiu?
              • khael Re: ortopeda Wrocław 13.08.12, 22:24
                up
                Czy może ktoś polecić?
                • edytadk Re: ortopeda Wrocław 14.08.12, 11:41
                  Ja wypowiem się tylko w kwestii "postawy" prezentowanej przez dr Michajłowa w kwestiach obuwia. Dla mojego półtorarocznego syna zalecił profilaktycznie buty typu Memo/Daniel/itp. Badanie syna wykazało tylko adekwatne do wieku, tzn. fizjologiczne "koślawienie". Ostatecznie butów tego typu nigdy nie kupiłam, syn wkrótce skończy 5 lat i ma się dobrze...
                  • khael Re: ortopeda Wrocław 14.08.12, 13:58
                    Dziękuję za info. To mi wystarczy, żeby nie iść do tego doktora, tym bardziej, że trudno się dostać.
                    Ale chciałabym jednak żeby ktoś ocenił czy te stopy są w normie dla wieku, do kogo więc pójść?
                    Najbardziej interesuje mnie lekarz z lux medu, ma ktoś jakieś doświadczenia?
                    • markul83 Re: ortopeda Wrocław 17.08.12, 10:01
                      Ja w lux medzie byłam u ALICJA KINGA GUSZKIEWICZ-FRAS z półtorarocznym synkiem na ocenie chodu. Z wizyty jestem zadowolona, kazała Antkowi się przejśc kilka razy, obejrzała też jego nóżki z bliska, pochwaliła nas za dobre buty (sandały ze zdrowej stópki-miękka podeszwa), wytłumaczyła jakie buty kupowac. Jak dla mnie wszystko ok. Z tym że ja wiedziałam że raczej problemu ze stopkami nie mamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka