Dodaj do ulubionych

Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zabawy

12.05.11, 14:05
Szanowni Państwo,

Jestem z zawodu animatorką.Ukończyłam studia dzienne na Akademii
Pedagogiki Specjalnej. Posiadam doświadczenie w pracy animacyjnej z
dziećmi.
Organizuję dla dzieci niezapomniane urodziny.
Przyjęcia organizowane są w domu u dziecka, lub na życzenie rodziców
w wynajmowanym lokalu.
Dysponuję własnymi programami bądź też ułożę scenariusz zabawy
zgodny z Państwa oczekiwaniami.
Przygotuję dekoracje, zabawy i gry dla dzieci.Maluję też dzieciom buźki , specjalnymi kredkami i farbkami
Zapraszam wszystkich rodziców, którzy chcą zorganizować swoim pociechom i ich
gościom super urodziny.
Proszę pisać na maila animator-pedagog@gazeta.pl
bądź dzwonić: 783-144-788
Pozdrawiam
Animatorka Monika
P.S organizuję również duże imprezy dla dzieci z większą liczba animatorów.
Wystawiam FV
Obserwuj wątek
    • lukasz.1978 Pani Animatorko 12.05.11, 14:08
      Ogłoszenia dajemy tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/w,101706,124860133,124860133,OGLOSZENIA.html
      Poproszę również o rabaty dla mieszkańców Bielan :)
      • arturwrzeciono Re: Pani Animatorko 12.05.11, 14:51
        A ja (może trochę niegrzecznie to zabrzmi) proponuję dotrzymywać słowa i wywalać takie ogłoszenia :-)
        • beata_z_rudy Re: Pani Animatorko 12.05.11, 15:02
          A mnie się wydaje, że adnotacja nt. ogłoszeń jest zamieszczona w średnio widocznym miejscu.
          Nowa osoba rzadko przeczyta cały wstęp, nie mówiąc już o tym, że zastanowi się "o, może pod zdjęciami jest coś ciekawego?"

Dać info wyżej, pogrubić i tyle.
          • lukasz.1978 Re: Pani Animatorko 12.05.11, 15:38
            Więc tego nie wywalę, bo faktycznie info jest średnio wyraźne i wywalenie byłoby nei fair, popracuję w wolnej chwili nad lepszym wyeksponowaniem tej wiadomości.
    • ryk.pat Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 12.05.11, 17:08
      Jestem adminem największego forum o zespole U2 w Polsce i niestety jestem przekonany, że choćby Łukasz napisał temat ogłoszeń czcionką 75 nic to nie da, bo ludzie mają to w d.... To zapewne 435345 forum na którym Pani animatorka dzisiaj powiesiła swoje ogłoszenie.
      • beata_z_rudy Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 12.05.11, 18:54
        ryk.pat napisał:

> Jestem adminem największego forum o zespole U2 w Polsce i niestety jestem przek
        > onany, że choćby Łukasz napisał temat ogłoszeń czcionką 75 nic to nie da, bo lu
        > dzie mają to w d....

i dlatego należy takie ogłoszenie usunąć?
        Też jestem adminem forum, tyle że opartego na skrypcie pozwalającym na przenoszenie postów do właściwych wątków. Jeśli uznaję, że coś ma sens, zamiast obrażania się na ludzi i usuwania, przenoszę - chyba że ktoś bezczelnie spamuje, ale to się przeważnie wyczuwa na odległość.

Poza tym forum tak naprawdę powinno mieć regulamin, wg którego się działa. Tutaj poza ogólnym regulaminem gazetowym opieramy się na wpisach Łukasza we wstępie.

A np. mimo wątku "co/gdzie/kiedy" pojawiają się kolejne wątki dotyczące wydarzeń kulturalnych. I czy coś się dzieje? Analogicznie też można by je usuwać, bo wątek ogólny był założony dla utrzymania jasności na forum, ale chyba ważniejsze jest aby coś wiedzieć, a nie tylko ścisłe pilnowanie się porządku?

• lukasz.1978 Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 12.05.11, 20:56
          Generalnie jestem przeciwnikiem rozbudowanych regulaminów i sztywnego ich egzekwowania. Dlatego jeśli wątek z reklamami będzie zakładany raz na tydzień (czyli w sumie tak ,jak dotychczas), to nic z tym nie będę robił, od takiego wątku świat sie nie zawali. Jeśli zaś takie wątki będą pojawiać częściej, to będę musiał swoje założenia zweryfikować.

Zgadzam się z Beatą, że powinien istnieć mechanizm pozwalający na przenoszenie postów do odpowiednich wątków. No ale tu takiego mechanizmu nie mamy :(
          • beata_z_rudy Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 12.05.11, 21:53
            Co do regulaminu jeszcze: gdy się nic nie dzieje, przeważnie nie jest potrzebny. Wyobraźmy sobie jednak, że pojawią się ogłoszenia o powiększaniu męskich części ciała lub nt. usług Joli z Bielan (ze specjalną zniżką dla mieszkańców tej dzielnicy). Zostawisz? wytniesz? a jeśli tak: na jakiej podstawie (własnego uznania?). Regulamin bywa duporkrytką i ułatwieniem życia, a nie jego utrudnieniem.
            • lukasz.1978 Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 12.05.11, 22:33
              > Co do regulaminu jeszcze: gdy się nic nie dzieje, przeważnie nie jest potrzebny
              > . Wyobraźmy sobie jednak, że pojawią się ogłoszenia o powiększaniu męskich częś
              > ci ciała lub nt. usług Joli z Bielan (ze specjalną zniżką dla mieszkańców tej d
              > zielnicy). Zostawisz? wytniesz? a jeśli tak: na jakiej podstawie (własnego uzna
              > nia?).

Forumowiczów zapytam, co z takim pasztetem zrobić. Jak będą chcieli wyciąć, to wytnę, bo akurat takich ogłoszeń nie ma co żałować.

Gemeralnie pytania o zarządzanie forum są dla mnie o tyle, że forum Bielany założyłem po to, aby móc swobodnie dyskutować na bielańskie tematy, a nie po to, aby czymkolwiek zarządzać. Administratorem zostałem niejako z przypadku, ale nie chcę miec z tym zbyt wiele do czynienia, znacznie lepiej czuję się jako dyskutant :)
              • beata_z_rudy Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 12.05.11, 22:36
                ok, rozumiem.
              • slonce_bielan Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 13.05.11, 01:05

"Wyobraźmy sobie jednak, że pojawią się ogłoszenia o powiększaniu męskich częś
                > ci ciała..."

ja chcę, ja chcę :D :D
                mężowi od razu pokażę :P (te ogłoszenia) :D

a tak na poważnie, to moim zdaniem forum nie powinno zamieniać się w słup ogłoszeniowy, ja je lubię w takiej formie, w jakiej jest :)

aczkolwiek rozumiem, że każdy chce swój biznes ukręcić :D coś sprzedać, coś kupić, dlatego wątek w postaci "tablicy ogłoszeń" jest potrzebny

po pierwsze dlatego, że oferenci usług zamieszczą swoje propozycje w JEDNYM MIEJSCU, a usługobiorcy będą wiedzieć gdzie ich szukać

na dodatek, jeśli będą rabaty dla mieszkańców Bielan, to może ktoś na tym skorzysta :)
                • beata_z_rudy Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 13.05.11, 07:50
                  też nie chodzi mi o to, aby forum stało się słupem ogłoszeniowym. Do wczoraj informacja o miejscu zamieszczania ogłoszeń była za słabo widoczna (moim zdaniem), teraz reguły są jasne i jest w porządku.
                  • arturwrzeciono Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 13.05.11, 08:34
                    Muszę przyznać rację i mam nadzieję, że to pomoże :)
                • arturwrzeciono A tu jest poważny problem. 13.05.11, 08:44
                  No a jak udowodnić że jest się mieszkańcem Bielan?

Ja np. mam tu mieszkanie (własność) ale nie jestem zameldowany - czyli chodzenie z aktem notarialnym?

Albo jak ktoś wynajmuje mieszkanie (był czas, że tak robiłem 5 lat temu) też byłem mieszkańcem Bielan i co wtedy? Czy dotyczyć to ma tylko zameldowanych mieszkańców (choć znam takich zameldowanych co mieszkają np w Łomiankach czy na Białołęce)?

Może rzeczywiście pomysł z tym płaceniem podatków "tutaj" nie jest głupi i z jakąś kartą rabatową wydawaną przez US - z rocznym okresem ważności?

Bo jak czułby się twój mąż, który dostanie rabat na np. powiększenie jakiejś części ciała w i przyjedzie Pan z innej dzielnicy i też dostanie taki rabat - to trochę nie fair!
                  • lukasz.1978 Re: A tu jest poważny problem. 13.05.11, 09:39
                    > No a jak udowodnić że jest się mieszkańcem Bielan?

Nijak. Najlepiej rozwiązała to Szlufka w swoim sklepie z ubraniami - zniżka na hasło "forum Bielany" :)
                    • slonce_bielan Re: A tu jest poważny problem. 13.05.11, 11:56

no właśnie chciałam napisać to samo, co Łukasz, ale był pierwszy więc nie będę się powtarzać :)
                      • lukasz.1978 Re: A tu jest poważny problem. 13.05.11, 12:00
                        > no właśnie chciałam napisać to samo, co Łukasz, ale był pierwszy więc nie będę
                        > się powtarzać :)

Bo ja ogólnie same mądre rzeczy piszę, a przy tym jestem skromny :)
                        • slonce_bielan Re: A tu jest poważny problem. 13.05.11, 22:23
                          Łukasz, a ja już się bałam, że czytasz w moich myślach :D
        • ryk.pat Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 13.05.11, 22:17
          >i dlatego należy takie ogłoszenie usunąć?

Istotą problemu nie jest to czy można takie coś przenieść, czy nie ale, że ktoś nie zadaje sobie trudu, żeby łaskawie sprawdzić wcześniej czy przypadkiem nie ma wątku z ogłoszeniami. I takie zachowanie jest na porządku dziennym.
    • rybcia.rybcia Re: Urodziny dla dziecka, animator poprowadzi zab 13.05.11, 23:01
      a propo rabatu dla osób z Bielan ...animatorka go nie udziela:-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka