23.03.10, 13:35
Miało już o nim nie być ale nie mogę się powstrzymać.
Czemu co chwila ktoś się podszywa pod naszego narcystycznego, samozwańczego menadżera i lidera tego forum?
Czy nie robi tego przypadkiem jedna osoba (forumowicz, Oryginal23, a teraz orginal23)???
Czemu niektórzy tak go wielbią? Za co do k..y nędzy!? Bo ja nie widzę w nim jakiegoś autorytetu. Raczej kolesia z problemami (to jego nie pisanie też ma pewnie jakiś cel).
Obserwuj wątek
    • dzik0 Re: Fenomen 23.03.10, 15:02
      Sam ciągle piszesz o nim, masz jakieś kompleksy?
      Nie lepiej zlekceważyć kiedy idiotycznie się odzywa, lub potraktować
      jak powietrze?
      Myślę, że wystarczy.
      • bulczanka Re: Fenomen 23.03.10, 15:14
        Pewnie że lepiej zlekceważyć. Tylko że nikt tego nie robi. Przekonasz się 4 kwietnia.
    • anonimtg Re: Fenomen 23.03.10, 16:03
      Ja bym sie nie zdziwił jakby to był on sam, nie wierze ze taki przedawkowany
      narkoman forumowy bez sensu życia by tak odpuścił forum.. Tym bardziej teraz na
      psychokoloniach ;)
      • bugmenot2008_2 Re: Fenomen 23.03.10, 18:02
        Ten samozwańczy moderator zakłada kolejny idiotyczny temat, to jest spam.
        Problem polega na tym, że samozwańczy moderator i oryginał mają zwyczaj płodzić
        wielkie ilości tematów z tym, że u oryginała jeszcze coś piszą u żymlok boi się
        że jak oryginał wróci to przejmie pokaleczę a jemu pozostanie matrix i korpaczek
        elita tego forum
        • bulczanka Re: Fenomen 23.03.10, 19:55
          Hehee, mam nadzieję że poza matrix i korpaczkiem zostaną mi jeszcze hedwin, tukan, anonimtg, robingut, laurah i tgman i kilku innych;)
          Resztę może sobie o23 przejąć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka