Dodaj do ulubionych

Prima aprilis

01.04.10, 14:54
Jako że przez moją wczorajszą pomyłkę ze zmianą nika, rychły powrót oryginala i prima aprilis muszę pewne rzeczy sprostować bo zrobił się bajzel.
Otóż na forach gazety.pl używam 2 ników: "bulczanki" na forum TG i "mortena24" na innych forach (gł. muzycznych). Tego ostatniego używam rzadko. Wczoraj zgubiła mnie rutyna. Po przejściu z jednej stronki do drugiej zapomniałem zalogować się ponownie już jako buła. Na forum TG używam TYLKO JEDNEGO konta. Wierzcie mi, to nie aprilisowy żart. Każdy pisze w charakterystyczny dla siebie sposób więc zakładanie kilku kont i prowadzenie dialogów z samym sobą było by głupie nie uważacie? Po jakimś czasie komuś by to podpadło. Aha! I nie umiem zmieniać IP. Mam je stałe, publiczne przypisane przez Netis (dawniej Ticom;P)

PS. Tak przy okazji, nabraliście już kogoś w jakiś fajny sposób?
Obserwuj wątek
    • bulczanka Re: Prima aprilis 01.04.10, 15:08
      www.polskieradio.pl/kultura/wiadomosci/artykul151491_avatar_2_powstanie_w_polsce.html
      Hehehee! Dobre, dobre. Niebieskie ludziki będą śmigać między szybami kopalń i familokami. :-)))
    • pazdziernik2009 Re: Prima aprilis 01.04.10, 15:08
      Zapomniałem napisać że używam jeszcze nika "tukantg" i 3x oryginal
      • anonimtg Re: Prima aprilis 01.04.10, 18:50
        " Interwencją policji zakończył się happening prima aprilisowy zorganizowany w
        Gorzowie Wielkopolskim przez artystów z ''Akcji Utylizacja Animozji'': w
        czwartek naklejili oni na znak stojący przy jednym z wjazdów do Gorzowa
        Wielkopolskiego napis "Zielona Góra".

Identyczną akcję przeprowadzili artyści z Zielonej Góry, naklejając napisy z
        oznaczeniem "Gorzów Wielkopolski" na tablicach przy drogach wjazdowych do
        Zielonej Góry. Cel akcji to zbliżenie mieszkańców zwaśnionych od lat stolic
        województwa lubuskiego. "

polskalokalna.pl/wiadomosci/lubuskie/zielona-gora/news/musieli-tlumaczyc-policji-ze-to-byl-tylko-zart,1459773http://www1.plus.pl/bsm/
    • laurah Re: Prima aprilis 01.04.10, 19:20
      Wierzę Ci :)

P.S.: Nie udało mi się dzisiaj nikogo "zrobić w konia". Może dlatego, że nie
      potrafię kłamać :/
      • bulczanka Re: Prima aprilis 01.04.10, 22:01
        Kolejny żart?
        wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Sniezyce-paralizuja-Wielka-Brytanie;-stoja-pociagi-samochody-utknely-nie-ma-pradu-,wid,12134463,wiadomosc.html
        UK nie kojarzy mi się ze śniegiem. Tegoroczna, sroga zima angolów jakoś wyjątkowo mocno nie zaatakowała z tego co pamiętam. Autorzy żartu wykorzystali naszą traumę po ostrej zimie. Niby śnieżyce nadchodzą. Echhh.
        • rafin9816 Re: Prima aprilis 01.04.10, 23:40
          bulczanka Ty sam jesteś jak Prima aprilis. :) Byłeś tylko jeden, a teraz
          się sklonowałeś i robisz zamęt na forum. Jednak z uwagi, że jest święto to
          wybaczam Ci to. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka