drcarlos 10.03.04, 22:42 qrrrrr..... gdyby nie ten slepy sedzia!!! 0:1 w realu takie faularze grają, ze to az szkoda godac!!!!! totalna porazka w wyborze sedziego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yasny Re: Bayern vs real 10.03.04, 23:20 Przesadzasz - Salgado oczywiscie powienien wyleciec za faul na ZeRoberto, ale oglonie to nawet sobie radzil ... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Bayern vs real 10.03.04, 23:20 echhhhhhhhhh kiepski mecz. szkoda niemców Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Bayern vs real 10.03.04, 23:21 drcarlos napisał: > qrrrrr..... gdyby nie ten slepy sedzia!!! 0:1 w realu takie faularze grają, > ze to az szkoda godac!!!!! totalna porazka w wyborze sedziego!!!!!! Kiedyś Niemcom nawet i ściany pomagały dziś niestety tak nie jest. Trudno im i nie tylko się z tym pigodzić ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Bayern vs real 11.03.04, 00:18 forman5 napisał: > drcarlos napisał: > > > qrrrrr..... gdyby nie ten slepy sedzia!!! 0:1 w realu takie faularze grają > , > > ze to az szkoda godac!!!!! totalna porazka w wyborze sedziego!!!!!! > > Kiedyś Niemcom nawet i ściany pomagały dziś niestety tak nie jest. Trudno im i > nie tylko się z tym pigodzić ! ja no kiedys... ale sciany wody... w tym meczu sedzia wyraznie popelnial bledy!!! co w dzisiejszych czasach jest dla mnie zaskoczeniem! pilka wyszla na aut, nawet sedzia liniowy to pokazal wszyscy wszysko widieli a sedzia nic... nawet sami zawodnicy sie dziwili!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: Bayern vs real 10.03.04, 23:27 A swoja droga to ciesze sie, ze bayern juz sobie nie pogra w LM, w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
dantetg Re: Bayern vs real 10.03.04, 23:53 a ja na tym interesie 2 zyle stracilem!Qrde.... :( Cholerne zaklady STS, ale i tak jestem do przodu w miare... (ogolnie!) Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: Bayern vs real 11.03.04, 00:30 Szkoda! Nie lubie tych przepłaconych i przereklamowanych "gwiazdoruf" z Madrytu. L. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: Bayern vs real 11.03.04, 17:25 nie ino ty... ale nawet nie o to chodzi... chodzi o normalny sprawiedliwy mecz! czego wczoraj nie byliśmy swiadkami.... :( Odpowiedz Link Zgłoś