kasandra852 27.08.10, 10:47 Witam Szukam dobrego i niedrogiego fryzjera. Nie zawsze wszystko zależy od ceny tylko od fryzjerki. Kogo polecacie? Zależy mi na kimś, który dobrze farbuje włosy. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lancer7 Re: Fryzjer 27.08.10, 17:42 Tak co kilka miesięcy będziesz zakładać wątki o fryzjerach? Czy od tamtego czasu jeszcze żadnego nie wybrałaś? forum.gazeta.pl/forum/w,102,108019837,108019837,Dobry_fryzjer_w_TG.html Poza tym jest coś takiego jak wyszukiwarka forum.gazeta.pl/forum/w,102,41871446,41871446,dobry_fryzjer_co_gdzie_dla_kogo_.html Nie dziękuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra852 Re: Fryzjer 27.08.10, 18:32 Słuchaj... jeśli nie masz zamiaru wyrażać opinii o fryzjerach to się nie wypowiadaj. Nie wiem czy wiesz, ale fryzjer może być dobry a potem zepsuć komuś włosy, zmienić salon fryzjerski itd. Ja chodziłam do dobrej fryzjerki lata apotem zepsuła mi włosy pare razy i o to tu chodzi. Dobry fryzjer nie jest dobry cały czas. Poza tym do salonów przychodzą nowe fryzjerki i nowi praktykanci. Wszystko się zmienia! Ale widać twój malutki rozumek tego nie ogarnia... Odpowiedz Link Zgłoś
lancer7 Re: Fryzjer 27.08.10, 20:30 Jak się ma sprawdzoną fryzjerkę to się bierze jej prywatny numer. Jak zmienia salon, to Ty tez zmieniasz salon. Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra852 Re: Fryzjer 28.08.10, 00:55 Ale właśnie w tym problem, że nie mam sprawdzonej fryzjerki, dlatego szukam tutaj, może ktoś mi doradzi. Na pewno nie ty... Odpowiedz Link Zgłoś
hellyspring Re: Fryzjer 28.08.10, 06:12 Ale uzytkownik lancer ma zupełną rację - mnozenie tych samych wątków zaczynających się od słowa "polećcie" (oraz poruszających spory polityczne, ale to zupełnie inna bajka) woła o pomstę. Czy uważasz, że w ciągu kliku miesięcy w TG pojawiło się mnóstwo nowych fryzjerów z doświadczeniem? Ponadto, jak słusznie zauważyłaś, różni ludzie, różne włosy, różne potrzeby, to, że sposób farbowania pani Halinki z Fazosu akurat odpowiada użytkowniczce X nie znaczy, że sprawdzi się na Twoich włosach. Najlepiej poradzić się koleżanek w podobnym wieku i o podobnej strukturze włosa, nie sądzisz?? Nie mówię już o ciągłych pomówieniach o kryptoreklamę, które prędzej czy później pojawiają się w tego typu topikach. I nie obruszaj się proszę, forumowiczko, bowiem Twoja argumentacja jest raczej słaba, a ja pragnęłam jedynie wyrazić własne zdanie. Co do zasadniczego tematu - włosów nie farbuję, więc Ci nie pomogę. Pozdrawiam Hellyspring Odpowiedz Link Zgłoś
justysia306tg Re: Fryzjer 28.08.10, 08:33 No to moze ja Ci pomoge... Polecam pania Agnieszke z PATIO to jest kolo poczty na Pilsudskiego Odpowiedz Link Zgłoś