25.01.12, 14:14
"Co piąty Niemiec w wieku od 18 do 29 lat nie wie, że Auschwitz to nazwa byłego niemieckiego obozu koncentracyjnego".
Straszne!

Co 1000 Polak wie kim byli: Saul, Uriasz, Zacheusz,Torquemada.
Zadziwiające!

Każdy dorosły Polak wie jak zrobić bimber.
Obserwuj wątek
    • bulczanka Re: Horror 25.01.12, 14:15
      Bo jedno co warto to upić się warto.
      • robingut Re: Horror 25.01.12, 15:48
        Byle nie na służbie Ojczyźnie miłej...
        "Pij Bracie pij,
        Na starość torba i kij."
        • bulczanka Re: Horror 25.01.12, 16:02
          Prorocze słowa.
          Tyle tylko że by wziąć torbę i kij trzeba mieć siłę.
          A niewielu w wieku 67 lat ją ma.

Z szychty w ramiona kostuchy. Państwo zaoszczędzi na świadczeniach z ZUS.
    • strefas Re: Horror 25.01.12, 17:41
      Jestem ciekaw ilu Litwinów wie ,ze my się tu uczymy wiersza "Litwo ojczyzno moja " :)?
    • korpaczek Re: Horror 25.01.12, 19:47
      Horror?? Człowieku a po co Ty "horroru" szukasz za granicą ??
      To jest prawdziwy horror!!

www.onet.tv/co-wiemy-na-temat-stanu-wojennego,10957379,1,klip.html#
      Młodzi wykształceni,materiał nagrany w jakiejś "galerii" czy czymś takim,więc miasto nie jakaś wieś w której wszyscy pisowcy chodzący do kościoła,nie nie ci są POstępowi.
      Jak to jest,że w średniej szkole uczą o królu Mieszko a słowa nie ma o ostatnich 50 latach i zmiany ustroju a przecież ile razy nam się ten ustrój zmieniał??
      Zresztą kogo to dziś interesuje.
      • korpaczek Re: Horror 25.01.12, 19:51
        obejrzałem kolejny raz i wierzyć mi się nie chce,że są tak tępi...
        Ale z drugiej strony to nie dziwi,w końcu ta ich głupota procentuje w przyszłości i jest jak jest.
        • oryginal23 Re: Horror 25.01.12, 21:29
          Ty jesteś koronnym przykładem tego, że cymbała niczego nauczyć nie sposób.
          Skoro nie jesteś w stanie napisać poprawnie po polsku kilku linijek tekstu
          to wszelkie twoje wypowiedzi na temat baraństwa innych są zwykłym błazeństwem.
          Głupi jesteś jak but z lewej nogi.
          Teraz możesz znowu poszczekać.

23.
          • strefas Re: Horror 25.01.12, 21:49
            lepiej zatkaj nos ...bo jee...:))
          • korpaczek Re: Horror 25.01.12, 21:57
            oryginal23 napisał:

> Ty jesteś koronnym przykładem tego, że cymbała niczego nauczyć nie sposób.
            > Skoro nie jesteś w stanie napisać poprawnie po polsku kilku linijek tekstu
            > to wszelkie twoje wypowiedzi na temat baraństwa innych są zwykłym błazeństwem.
            > Głupi jesteś jak but z lewej nogi.
            > Teraz możesz znowu poszczekać.
            >
            > 23

Znudziłeś mi się.
            • figa-fidze Re: Horror 25.01.12, 22:26
              Jeden stale nos zatyka, drugi pisze, że Orygnał znudził się, ale obaj pilnie Oryginała czytacie, komentujecie i żyć bez niego nie możecie.
      • robingut Re: Horror 25.01.12, 22:40
        Ja tylko " cytnąłem" tego, co nie wiedział czego szukać tu, więc znalazł u "obcych". Gdyby ich zapytał, co to była Masada, albo kto wymyślił obozy koncentracyjne, też by nie wiedzieli.
        Poza tym, młodzi korzystają jednak czasem z internetu i potrafią liczyć, dlatego nie jest wcale tak łatwo przekonać ich do tego co piszą dyżurni w książkach do historii najnowszej. Maj od grudnia różni się znacznie. Co innego też jest stanąć przeciwko legalnemu Prezydentowi, a co innego przeciwko koledze. Motłoch się nigdy nie liczy.
        A że oczy też mają, to sam rozumiesz. Nie chcą "starym" wstydu robić głupimi pytaniami ze starej piosenki:
        "Po co nam to było? Po co nam to było? Po co?".
        Ja mówię, że trzeba wszystkiego spróbować, a na koniec cykuty.
        • strefas Re: Horror 25.01.12, 22:51
          ?? nic z tego nie kumam ??
          • robingut Re: Horror 25.01.12, 23:23
            No ktoś "mundry" napisał, że młodzi Niemcy nie wiedzą co to Auschwitz i że to ma świadczyć o ich zapóźnieniu umysłowym. Jednym słowem - Horror.
            A ja znam też inne horrory z "tej Ziemi" i podałem przykład.
            Vilcabamba to ostatnia twierdza Inków. Masada to wiesz. A jak się spytasz, co Twoim znajomym mówi hasło " Teutoburische Wald", to się dowiesz na jakim oni są etapie. Tak też może być z tymi czterema muszkieterami co ich wyżej wymieniłem. Ale możesz spróbować.
            Maj i grudzień maja tyle samo dni, ale nie tyle samo ofiar. Maj ma swego narodowego bohatera, a grudzień - parrycydę.
            Sorry, więcej nie mogę napisać, bo mnie Wydech ściga, że zbyt obszernie piszę, a najprościej wytłumaczyć, gdy krótko pokazać "fucka".:)
            • robingut Re: Horror 25.01.12, 23:26
              Miało być o obozach, a nie o Peru i Izraelu. Wymyślili je Anglicy dla Burów.I zastosowali.
              • strefas Re: Horror 25.01.12, 23:36
                a to się nie wpierdzielam :)
                • robingut Re: Horror 26.01.12, 12:12
                  Od obozów zawsze z daleka, chyba, że jesteś ponad, czyli na wieżyczce albo jest to obóz kondycyjny kandydatek na miss.
                  • strefas Re: Horror 26.01.12, 12:22
                    albo integracyjny :)też z wieżyczkami :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka