strefas 03.05.13, 19:35 Jerry jak nie zrozumiesz to ci to przetłumacza jak typowy hanys. OBERSCHLESIEN (zespół) - RICHTER (Industrial metal) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demon-to-ja Re: Nowy temat 03.05.13, 22:38 Strefas zostaw to dziecko w spokoju,ono błądzi,jak jego rodzice kiedy przyjechali na Śląsk za pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: Nowy temat 04.05.13, 07:48 No ja,tata górnik a syn żnie inteligenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry_72 inaczej nie potrafisz? 04.05.13, 19:51 stefan, wiadomą sprawą jest, że pod nickiem "demon" coś tam, ukrywasz się ty to żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
wdch_po Re: inaczej nie potrafisz? 04.05.13, 23:06 muszę się z tym zgodzić to taki doktor Jekyll i pan Hyde strefasa jego druga chamska osobowość gość ma duże problemy Odpowiedz Link Zgłoś
robingut Re: inaczej nie potrafisz? 06.05.13, 11:43 Bolesław Prus nazywał się Aleksander Głowacki. Nie wiem czy miał ze sobą problemy, ale mały problem wyżej widzę. Widzę pozamykane kopalnie,wywiezione na złom ich wieże. Poszły za drobne na blaszki do naszych BMW i VV. Ciekawe czasem budynki też roz.pie.pszono w drobny mak, bo MY jesteśmy mądrzy ponad wszelkie narody, tylko nikt nie znalazł dla nich żadnego zastosowania. Lepiej przecież kupić nowy materiał za granicąi postawić nowe. Nie widzę jednak piramid ( poza finansowymi), pałace nowobogackich są - powiedzmy - takie sobie, zwłaszcza, gdy zamknąć oczy. Najogólniej jest tez 2.3 mln bezrobotnych. Miasta się walą, brud i bałagan jest wszechobecny poza enklawami. Czyli roboty jest w bród, ale nie ma komu płacić. - Polacy, Rodacy kochajmy się, bo wszystko nas łączy! - apelował patriota doc Jeckyl machając flagą Najjaśniejszej. - A kto mi za to zapłaci? - zapytał jego rodak pan Hyde okładając go kijem do flagi, VATem, akcyzą i czym się da. Odpowiedz Link Zgłoś
strefas Re: inaczej nie potrafisz? 06.05.13, 14:17 Materiał (stal) do budowy stadionu narodowego pochodził z Włoch :)(tylko nie czy chodzi o dzielnicę Warszawy ,czy o Italie :).W tym kraju nigdy nie będzie dobrze,inaczej czym więcej "goroli" tym więcej kłótni i nieporozumień, głupich pomysłów i absurdalnych wykonań. Odpowiedz Link Zgłoś