dr_scott 31.01.05, 16:04 Byłem w TG ostatnio. Faaaaajna zima :) pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drcarlos Re: ale fajną zimę macie!! 31.01.05, 16:29 fajna fajna, ale na drogach niebezpiecznie.... kierowcy zachowują sie jakby był środek lata i jeżdżą 80 przez miasto.... a na rezultaty nie trzeba było długo czekać.... Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: ale fajną zimę macie!! 01.02.05, 08:14 drcarlos napisał: > fajna fajna, ale na drogach niebezpiecznie.... kierowcy zachowują sie jakby był > środek lata i jeżdżą 80 przez miasto.... a na rezultaty nie trzeba było długo > czekać.... No bo niektóre drogi są czarne,ale już sypie i zobaczysz że ułańska fantazja się skończy (może i na drzewie lub w rowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drcarlos Faino jes ziyma u noos IP: *.ksw.edu.pl 01.02.05, 10:39 Novet schnieg pado !!! Wiy ftos iak dugo bydzie jeschce padou???? Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: Faino jes ziyma u noos 03.02.05, 08:25 goroll kaleko, miales sie nie odzywac Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Re: Faino jes ziyma u noos 05.02.05, 21:14 dr_scott napisał: > goroll kaleko, miales sie nie odzywac > Morda w kubel synu dwoch pedalow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: ale fajną zimę macie!! 01.02.05, 08:11 dr_scott napisał: > Byłem w TG ostatnio. Faaaaajna zima :) > > pozdrowienia! To dlatego nic nie piszesz.Gorol nawet próbuje Cię sprowokować do pisania na zaczepki. > > Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: ale fajną zimę macie!! 03.02.05, 08:27 forman5 napisał: > dr_scott napisał: > > > Byłem w TG ostatnio. Faaaaajna zima :) > > > > pozdrowienia! > > To dlatego nic nie piszesz.Gorol nawet próbuje Cię sprowokować do pisania na > zaczepki. > > > > sieeema! jesli moge to zagladam na nasze Forum i pisze, ale nie zawsze jest taka mozliwosc. a gorola mam gdzies... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott -18 st.C 07.02.05, 08:22 no no no. tej zimy bylem w nieco chlodniejszym klimacie, ale mimo wszystko ziiiiiima! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klepak Re: ale fajną zimę macie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 12:47 Zima w srodku lata Odpowiedz Link Zgłoś
lena.a Re: ale fajną zimę macie!! 06.08.05, 18:06 Rzeczywiście, chyba nie zmarzniemy? Oby był to tylko przerywnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: ale fajną zimę macie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 22:53 zima to może nie jest, ale jesień z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś