Gość: lolo IP: 158.67.90.* 03.06.02, 13:17 czesc, czy w tg sa organizowane jakies kursy tanca? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr scott Re: kurs tanca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 23:20 Gość portalu: lolo napisał(a): > czesc, czy w tg sa organizowane jakies kursy tanca? > pozdrawiam bez watpienia sa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: kurs tanca IP: 158.67.90.* 05.06.02, 09:49 no ale gdzie sa te kursyyy?!?! zaprosilem piekna dziewczyne na wesele...i nie chcialbym jej stratowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: kurs tanca IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 05.06.02, 10:29 Gość portalu: lolo napisał(a): > no ale gdzie sa te kursyyy?!?! heh... kiedys byly w DK Kolejarz i chyba DK Jubilat ale czy teraz sa nie wiem... :( > zaprosilem piekna dziewczyne na wesele...i nie chcialbym jej stratowac :-) no to mozesz zrobic tak ze podczas tanca nie podnos nog. tym sposobem nie bedziesz jej deptal przy stawianiu stopy. po prostu "szuraj butami" ;))))))))) ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: kurs tanca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:09 Gość portalu: lolo napisał(a): > no ale gdzie sa te kursyyy?!?! > > zaprosilem piekna dziewczyne na wesele...i nie chcialbym jej stratowac :-) heh... no to masz problem... looknij na ogloszenia na dworcu, tam czesto cos takiego wisi, a jak nie to przejdz sie po szkolach i popytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loggy Re: kurs tanca IP: *.pik / *.wbp.zabrze.pl 07.06.02, 08:32 Na przystanku na ul. Janasa (OHIO) widzialem plakat: Kurs Tanca Towarzyskiego. Reszta byla napisana za malymi literkami ;) W kazdym razie cos jest... L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrianer Jest kurs tańca! IP: 212.244.24.* 08.06.02, 19:44 We wtorki o 18:40 odbywa się w szkole (!!!) kolejarz (przy dowrcu). Ale jest to już trzeci stopień :( Pierwszy zacznie się znowu od 1 lipca dlatego warto tam wczesniej zerrknać. Aha. Kurs jest organizowany przez kogoś innego, jedynie się tam odbywa. Chodze tam i jestem zadowolony :)) Pozdrawiam, Adrianer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: kurs tanca IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.02, 23:08 ostatnio widzialem kupe ogloszen o kursach tanca na przystankach i slupach ogloszeniowych i od razu przypomnial mi sie twoj watek... take looknij na ogloszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: kurs tanca IP: 158.67.90.* 10.06.02, 09:57 Dziekuje wszystkim za informacje. Nie mieszkam w TG wiec stad moje pytanie. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś