Gość: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 01:21 Drodzy Forumowicze czy wiecie moze czy na liście agentów jest nazwisko kogoś z lokalnych polityków - nie wiem która lista jest właściwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lupino1 Re: Lista IPN 15.02.05, 07:10 Oczywiście. Ja znalazłem dwóch. Gość portalu: Adam napisał(a): > Drodzy Forumowicze czy wiecie moze czy na liście agentów jest nazwisko kogoś > z lokalnych polityków - nie wiem która lista jest właściwa? Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: Lista IPN 15.02.05, 21:28 Proszę sprawdź, tylko przeczytaj najpierw zajawkę strony.aster.pl/scatak/lista2/default.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gargamel Re: Lista IPN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 17:17 ta lista jest już okrojona bo nie ma tu mojego nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lista IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:10 A kogo ta lista obchodzi. Na pewno nie poważnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Lista IPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:11 A kogo ta lista obchodzi, na pewno nie poważnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązok Re: Lista IPN IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 15:53 Znom kilku kapusiów i pracowników etatowych SB i UB ale na liście ich niy ma Odpowiedz Link Zgłoś