Dodaj do ulubionych

jaki operator netu w TG?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:15
Poradźcie mi proszę, mam zamiar zrezygnować z neostrady. Czy w centrum TG
jest jakiś inny operator? Czy ktoś z Was wie coś na ten temat?
Dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Paolo Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:57
      Na Twoim miejscu bym tego nie robił,bo z sieciami różnie bywa a net to masz na
      okragło.

A te amatorskie sieci pozostawiaja wiele do życzenia.

Podobno kablówka za niedługi czas wprowadzi tę usługe do swego pakietu.
    • Gość: grzesiu Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:53
      W centrum jest Netia, a więc można porównać ofertę z TP?
      • Gość: tarnogórzanka Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:57
        Dzięki
        Tak myślałam, TG to rzeczywiście wieś - choć urocza :). Wierzyć mi się nie
        chce, że nie mamy tutaj innej możliwości korzystania z netu tylko tp. Wkurza
        mnie, że jestem zmuszona płacić wyższy abonament za telefon, z którego
        praktycznie nie korzystam(wszyscy mamy komórki) i nie mogę znaleźć innego
        dostawcy netu. Jednak chyba macie rację mówiąc, że amatorskie sieci mogą być
        kłopotliwe, czy naprawdę jesteśmy skazani na telekomunikację?
        • Gość: tarnogórzanka Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:24
          No... proszę pochwalcie się mieszkańcy TG kto jest operatorem Waszych sieci.
          Mam niewiele czasu na decyzję i nadal szukam dostawcy sieci na terenie naszego
          miasta.
          Dziękuję i pozdrawiam
    • Gość: mieszkanka Re: jaki operator netu w TG? IP: 83.238.131.* 08.07.05, 09:00
      Znam kilku operatorów ale żadnego nie polecam "protonet" sama testowałam i
      muszę stwierdzić, ze chodził wyjątkowo źle co chwila awarie, niemożność
      skontaktowania się z pracownikami i nędzna jakość netu,częściej go nie było niz
      był... ze słyszenia znam "ticom" - źle, oj źle, widze na formum, że
      stowarzyszenie "lasowice-net" też cienko przędzie. W ogóle prywatni operatorzy
      niestety nie mają porównania z tp (nie piszę, tu żeby chwalić telekomunę) czy z
      netią istnieje jeszcze cos takiego jak telefonia dialog ale czy w T.G. dostępna
      nie wiem. Na pewno kablówka ma w swojej ofercie Internet ale póki co to nie na
      terenie naszego miasta. Więc póki co zostań przy neostradzie na razie to chyba
      jedyna opcja.
      • Gość: Paolo... Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 16:21
        > nie wiem. Na pewno kablówka ma w swojej ofercie Internet ale póki co to nie
        >na terenie naszego miasta.

Z tego co mi powiedziano ostatnio w biurze obsługi, juz w najbliższym czasie ma
        być dostępny internet w kablówce na terenie naszego miasta.
        • Gość: tarnogórzanka Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:38
          O.. i to jest jakaś alternatywa - dzięki ;)
          • Gość: Paolo... Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:02
            Człowieku, gdzie Ty żyjesz.

Smutasów takich jak ty to mam na pęczki.
            • Gość: tarnogórzanka 1 Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:39
              o co Ci chodzi? i dlaczego się czepiasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka