Gość: tarnogórzanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 18:15 Poradźcie mi proszę, mam zamiar zrezygnować z neostrady. Czy w centrum TG jest jakiś inny operator? Czy ktoś z Was wie coś na ten temat? Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paolo Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 21:57 Na Twoim miejscu bym tego nie robił,bo z sieciami różnie bywa a net to masz na okragło. A te amatorskie sieci pozostawiaja wiele do życzenia. Podobno kablówka za niedługi czas wprowadzi tę usługe do swego pakietu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiu Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 22:53 W centrum jest Netia, a więc można porównać ofertę z TP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórzanka Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 20:57 Dzięki Tak myślałam, TG to rzeczywiście wieś - choć urocza :). Wierzyć mi się nie chce, że nie mamy tutaj innej możliwości korzystania z netu tylko tp. Wkurza mnie, że jestem zmuszona płacić wyższy abonament za telefon, z którego praktycznie nie korzystam(wszyscy mamy komórki) i nie mogę znaleźć innego dostawcy netu. Jednak chyba macie rację mówiąc, że amatorskie sieci mogą być kłopotliwe, czy naprawdę jesteśmy skazani na telekomunikację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórzanka Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:24 No... proszę pochwalcie się mieszkańcy TG kto jest operatorem Waszych sieci. Mam niewiele czasu na decyzję i nadal szukam dostawcy sieci na terenie naszego miasta. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka Re: jaki operator netu w TG? IP: 83.238.131.* 08.07.05, 09:00 Znam kilku operatorów ale żadnego nie polecam "protonet" sama testowałam i muszę stwierdzić, ze chodził wyjątkowo źle co chwila awarie, niemożność skontaktowania się z pracownikami i nędzna jakość netu,częściej go nie było niz był... ze słyszenia znam "ticom" - źle, oj źle, widze na formum, że stowarzyszenie "lasowice-net" też cienko przędzie. W ogóle prywatni operatorzy niestety nie mają porównania z tp (nie piszę, tu żeby chwalić telekomunę) czy z netią istnieje jeszcze cos takiego jak telefonia dialog ale czy w T.G. dostępna nie wiem. Na pewno kablówka ma w swojej ofercie Internet ale póki co to nie na terenie naszego miasta. Więc póki co zostań przy neostradzie na razie to chyba jedyna opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo... Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 16:21 > nie wiem. Na pewno kablówka ma w swojej ofercie Internet ale póki co to nie >na terenie naszego miasta. Z tego co mi powiedziano ostatnio w biurze obsługi, juz w najbliższym czasie ma być dostępny internet w kablówce na terenie naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórzanka Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 19:38 O.. i to jest jakaś alternatywa - dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo... Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:02 Człowieku, gdzie Ty żyjesz. Smutasów takich jak ty to mam na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tarnogórzanka 1 Re: jaki operator netu w TG? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:39 o co Ci chodzi? i dlaczego się czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś